PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, паспорт вже доставлений в дипломатичну установу, як тепер оформити доставку ?
-
Как вы собрались переводить на другой язык формы установленного образца IRCC - IMM? Почему IMM 0008 нельзя, а IMM 5604 можно?
-
Я неправдивої інформації не давала. Давайте поважати оточуючих і не розводити срач будь-ласка.
-
Це все тільки гіпотетично, тут офіцер цар і Бог, як він буде вважати за потрібне так і буде. Він може просити надати будь які документи, а не тільки те, що є у переліку. Можна його красиво послати і зіслатись на існуючий перелік…. Але якщо він відмовить, то суд обійдеться дуже дорого. А скільки нервів… Чи варто це ? Звісно ні, на мою думку. Можливо хтось з людей вже мав такий досвід.
-
Предупреждение будет согласно правилам за дачу неправдивой информации ? 😁
-
Imm 0191 має бути завірена саме в Канаді тому що той хто підписує форму має продивати в Канаді, це вимога програми. Для 5604 немає вимоги завіряти лише в Канаді/лише канадський нотаріус. Це простіше, але не вимога.
-
А ви їм нагадали про себе ,що існуєте ?)
-
Паспорт не обов'язково має бути дійсний. І завжди так було.
-
IMM5604 одна и из не многих форм где нужно подпись нотариуса, как к примеру IMM 0191. И вот что там написано.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка ,, якщо мої діти ,неповнолітні, зараз в Україні і ще рік не зможуть приїхати до Канади, чи правильно буде включити їх до аплікації на РR. Або краще потім шукати інший шлях для них?,, Вибачте якщо питання не для цієї групи.
-
Для перекладу існують бюро перекладів і процедура нотаріального посвідчення перекладу. О так все і роблять коли присутні одночасно клієнт, перекладач і нотаріус
-
ні, слоти були видані на пів року вперед.
-
Добрый день.Скажите пожалуйста те кто приехал по программе CUAET, и подавался на Child Benefits . Кому то выплатили за первые 18 месяцев с момента приезда в страну? Спасибо
-
Так, я вимагаю попередження від адмінів для ВАС для неправдиву інформацію і введення людей в оману.А то адмін зробила вигляд що незрозуміла ваше питання з іронією.
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка зараз слоти ловити як було,1 і 3 вівторок?В Едмонтон.Але вже на новому сайті е-консул?
-
Если программа по которой вы будете подаваться позволяет депендентов outside Канада, конечно правильно.
-
Перекладачі вміють перекладати форми будь-якого зразка, це не питання. Повторюсь - не розводимо срач. Знайдете офіційну вимогу завірення форми 5604 лише канадським нотаріусом - будь-ласка поділіться з групою. А демагогія нікому не потрібна.
-
Тричі, за 30,7, та 3 дні , так шо якщо за 3 дні прогавите або якщо система глюкне то їхати тільки з скріншотами
-
Сьогодні зайшла зранку було рішення повинно 25 листопада А зараз трекер тепер показує 26 грудня Я не розумію чому так і ніяких документів не просят нічого Скажіть куди дзвонити щодо цього і чи є там перекладачі ? Дякую
-
Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago