PR CUAET
-
Спасибо,но все таки меня больше интересуют специалисты в этом вопросе,не хочу написать запятую не там и остаться без возможности работать. Нужны контакты специалистов,пожалуйста,я на двух работах работаю и вообще нет времени и сил все это заполнять
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, не завантажується форма Schedule A, IMM5669 за посиланням в імейлі від інспектора. Та форма, що завантажила з canada.ca не редагується у acrobat reader.
-
Так як Ви приїхали до 31 березня 2024, то Ви можете платно податись до 31 березня 2025.
-
Посоветуйте мне,пожалуйста,консультанта или специалиста,который бы мне за оплату помог продлить и сделать open WP для меня и мамы,вот не уверена в какой срок мне их отправлять на продление,до 31 декабря или до 31 марта 2025, и продлевать или новые,я с мая 2022 года в Канаде,мама с марта 2023,они у нас с ограничениями сейчас,я подалась на ПР в феврале 2024,если это как-то может повлиять на заполнение заявки на продление моего WP,маму не подавала,понятно,что можно можно сидеть и разбираться,но когда специалист этим занимается каждый день и знает все нюансы,это будет и быстрее и качественнее,боюсь к маю не остаться с законченным WP
-
Дякую
-
Всім привіт, хто оновлював work permit, на скільки довга ця процедура зараз?
-
Документи лише онлайн. t.me/prcuaet/2427/204155
-
Слушать мне уже давно не надо) Недавно продали few houses by using FSBO Платили one side commission ( сильно урезанную)
-
Вітаю. Продовження ворк перміту до 31 березня 2025 вже платно чи ще безплатно?? На відео де пояснюють як заповнювати кажуть різне...
-
Всім привіт, хто оновлював work permit, на скільки довга ця процедура зараз?
-
В мене все вийшло , слот есть 🎉🎉🎉
-
Доброго дня, то якщо ці три секюріті пункти пройдено то означає що секюріті passed?
-
Вам по суті і відповіли - додаєте те, що підсилює Ваші позиції саме по гуманітарній програмі і саме по Вашому кейсу. А те, що Вам написали як заперечення, допоможе Вам оцінити ці документи й вирішити, які додавати, які ні. Бо Ваш кейс ми не знаємо, то лише Ви можете прийняти рішення - що підсилить, а що навпаки переконає офіцера, що є шанси по економічній програмі.
-
Сьогодні в Торонто було 9слотів в 00-07 по Києву ,з 28.05 по 01.06,я взяв 3,2 дітей і я,а потім заходив ще раз в 00-15 ,так було ще 4 слоти.До цього ловив чергу,вранці Сьогодні з 7 до 11 ,по поясуТоронто ,в 11-05 дало чергу в очікуванні
-
Вітаю друзі 🙌 Чи може хто тут порадити перевіреного міграційного консультанта/юриста, який спеціалізується на українському питанні та саме на гуманітарній програмі? Ми із прифронтового міста, яке майже зруйноване, і з нами пʼятирічна дитина. То ж я сподіваюсь на ці «аргументи». Ми в Канаді вже більше двох років, територіально Торонто. Працюємо і тд. Дякую на доброму слові.
-
Привіт всім! Якщо змінився статус з common law на married (в Україні) чи треба про це повідомляти CRA, IRCC та як саме? (По програмі PR Family Reunification етап Eligibility). Дякую!
-
От би мені запит на біометрію вислали....
-
И что делать?
-
Привіт всім! Якщо змінився статус з common law на married (в Україні) чи треба про це повідомляти CRA, IRCC та як саме? (По програмі PR Family Reunification етап Eligibility). Дякую!
-
Воодушевляет конечно… слов нет… Ну может они все-таки сделают рывок перед Рождеством/Новым годом 🤞 Если раньше, еще лучше конечно
12 Jan 2024, 17:45
348224/438335
4 minutes ago