Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Проблеми будут лише якщо є борг по податкам. Якщо борга немає - проблем не буде. Але краще подати декларацію. Без цього, наприклад, не можна отримувати повернення GST
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Едмонтон
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Яке консульство.?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Як саме?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7772042191T Offline
    t7772042191T Offline
    Злий поліцейський
    wrote on last edited by
    Користувача Диана було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Дякую!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
    1 Reply Last reply
    0
  • t1882807253T Offline
    t1882807253T Offline
    Наталия
    wrote on last edited by
    А як бути тим хто здалеку летить? Просто вночі тільки сьогодні слот скасували на сьогодні. Ми ж не можемо літак поміняти чи пришвидшити 🥺 Нервую і сподіваюсь що приймуть 🙏 і видадуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Як це не клеймити? Просто поставити 0 і збрехати? Ну така собі порада. CRA часто перевіряє і може запросити документи-підтвердження.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста. Нужно ли переводить справку о переименовании моего учебного заведения, диплом которого я буду использовать для подачи на PR. Достаточно ли перевести это в Украине у обычного переводчика?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Vodiana
    wrote on last edited by
    Не відкривається трєк номер , що робити, як можна узнать на якому єтапі виготовлення мій паспорт? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Ніби ж писали, що і в живій черзі приймають
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Просто тут якась категоричність: легко, дадуть всім vs треба шось майже нереальне («народити чемпіона»), всім іншим відмовлять. Тим часом як правда десь посередині, ваш кеп. Хто жалівся, що апрувів нема? Он дівчина нещодавно писала про апрув два тижні тому. Я не думаю, що в цьому чаті багато тих, хто подався, бо «легка програма». Не станом на сьогодні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Щодо "збрехати в анкеті". Коли я подавалася на візу в Канаду, то метою писала "робота". Якщо я прийму рішення подаватися по біженству, я маю довести і обгрунтувати цю невідповідність, бо інакше так, я збрехала, щоб отримати візу - для мене це нормальне правове поле. Чіткої вказівки по гуманітарній бути не може, бо їх немає Я читала відмову, де офіцер погодився з заявником, з його аргументами, навіть допустив, що закони в країні заявника можуть не виконуватися і ймовірність небезпеки для заявника та його дітей є. Але відмовив, бо відповідний закон про захист у таких ситуаціях є у країні заявника, і заявник може звернутися в суд по допомогу у своїй країні. А були ще й інші фактори. Тобто навіть погодившись, офіцер відмовив. Щодо доведеш документально - це основна вимога гуманітарної програми. Можна просити виключення з будь-якого приводу, якщо його відповідно обгрунтувати й довести. Я не знаю, як всіх розглядають офіцери. Але відмови, які я прочитала, говорять про те, що подібні заперечення цілком можливі. Так, офіцер може просто погодитися з Вашими доводами. А може задати ті самі питання й відмовити. Я не бачила перекручення, я бачила інший погляд, який може мати офіцер, що читатиме мій кейс. Щодо економічних, то повірте, великий відсоток тих, хто почув про доступність гуманітарної, їх навіть не розглядали. Бачите, кожний бачить своє. Я не побачила "ніхто не підходить", я побачила "зверніть увагу, що може заперечити офіцер, і додайте докази або знайдіть сильніші аргументи". Щодо досвіду, то тут у чаті мало хто має достатньо досвіду, але на правильності своїх поглядів наполягає, хоча приїхав лише 2 роки тому 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Рекомендую в кого паспорти виготовлені у діток до 16 років і лежать кращого часу чекають щоб забрали поїдьте і заберіть. А то знову щось придумають .
    1 Reply Last reply
    0
  • t55966245T Offline
    t55966245T Offline
    Yulia Tarasova
    wrote on last edited by
    Ми ще чекаємо, лист про оплату прийшов через 3 тижні після подачі, оплатити, тепер чекаємо на запрошення саме не біометрію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Де завгодно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Для усіх діє тимчасова міра до 2029 року, що медкомісія дійсна 5 років замість 1 року. Не тільки для українців. Але офіцер завжди може запитати нову на свій розсуд.
    1 Reply Last reply
    0
  • t838630795T Offline
    t838630795T Offline
    Natalie
    wrote on last edited by
    Зараз діє програма не тільки для українців. Всім хто протягом 5 останніх років здавали медицину в Канаді , на ПР можуть зарахувати саме її. Але в нашому випадку так не вийшло, просто втратили 6 місяців і все рівно здали нову. І після того отримали портал 1. Тут справді як пощастить)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags