Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t933663057T Offline
    t933663057T Offline
    Maksym Abrosimov
    wrote on last edited by
    Та а в чому різниця проходити по інших програмах це майже завжди відбір. Я в провінційній знаходжуся рік і не відбирають…. Проходити і отримати це велика різниця.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Супер! А які від дорослих документи були потрібні, закордонний паспорт, ідентифікаційний код і заява?
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    ❓ЧАСТІ ЗАПИТАННЯ ВІД КЛІЄНТІВ❓ Чи відповідає Ваш переклад вимогам імміграційних програм Канади? ТАК. Переклади, які я виконую для імміграційних цілей, суворо відповідають вимогам IRCC. ✔️Це підтверджується моїми клієнтами: всі успішні подачі виконаних мною перекладів говорять самі за себе! ➡️Моє правило: виконувати роботу бездоганно, якісно і відповідально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Але це не просто ці три поняття, а їхня винятковість. І основне - доведена документами винятковість.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    12 січня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem CAN
    wrote on last edited by
    Hardship, здоровье, дети
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галя
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка як правильно подати сина на ворк перміт. Разом зі мною,як депендант, чи окремо після 20 грудня. Наразі йому 17 але 20 грудня буде 18...
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    Чи буде дійсним переклад, виконаний та завірений у Саскачевані, в інших провінціях Канади? ТАК. Нотаріальні переклади, які я виконую, можна використовувати будь-де в Канаді. Вони приймаються більшістю* офіційних установ. Згідно із Законом про нотаріат Канади, якщо на документі проставлена печатка нотаріуса та його власноручний підпис, такий документ має юридичну силу будь-де в країні, та поза її межами (за умови проставлення апостилю). *Більшістю, бо з правила завжди є винятки. Це трапляється рідко і більшою мірою стосується не імміграційних документів, а документів, що подаватимуться в якісь специфічні офіційні установи Канади (наприклад, в провінційні ради для підтвердження професійної кваліфікації особи тощо). Як правило, коли подібні організації просять надати переклад того чи іншого документа, разом із запитом вони надсилають чіткі вимоги до перекладу (наприклад, певна установа в British Columbia може вимагати перекладача виключно з STIBC, або для якоїсь організації в Quebec може бути потрібен переклад, виконаний лише перекладачем із OTTIAQ). ❗️Саме тому я завжди прошу клієнтів повідомляти мені, для яких цілей виконується переклад. Моя мета – не «миттєвий одноразовий заробіток», а хороший результат для клієнта. Навіть якщо я не візьмусь за переклад, я завжди пораджу, де знайти потрібного фахівця.👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t478622671T Offline
    t478622671T Offline
    Tatyana Naumovets
    wrote on last edited by
    Что входит в «прочие» обстоятельства ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t933663057T Offline
    t933663057T Offline
    Maksym Abrosimov
    wrote on last edited by
    Если смотреть переезд как доступную опцию, то есть гораздо легче программы в лабрадоре и рурал городках
    1 Reply Last reply
    0
  • t385885899T Offline
    t385885899T Offline
    Olena Chernova
    wrote on last edited by
    Оттава.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Яке місто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Резюмую, бо перечитувала кілька разів, щоб почистити 😂 Ніхто не знає точно - відтягує розгляд чи пришвидшує. Які документи додавати - залежить від кейсу. Бо раптом Ви відправите документи, які дадуть офіцеру підстави зрозуміти, що Ви спокійно пройдете по економічній програмі. Але це суто індивідуально. На жаль, у цій програмі немає нічого конкретного 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t385885899T Offline
    t385885899T Offline
    Olena Chernova
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підкажіть будь ласка як замовити доставку DHL? Дякую, за терпіння, розумію, що питання було вже не одноразово.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Через скільки часу повернули? Ви прикріпили тільки основне фото? Я правильно розумію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5258109932T Offline
    t5258109932T Offline
    Галина Мартинюк
    wrote on last edited by
    Була 22 листопада, там фотографували.
    1 Reply Last reply
    0
  • t478622671T Offline
    t478622671T Offline
    Tatyana Naumovets
    wrote on last edited by
    Перечитала последние 250-300 сообщений 🤪 так и не поняла, к какому выводу пришло комьюнити Стоит ли добавлять документы к уже отправленной апликации или это увеличивает сроки и отправляет вас в хвост очереди ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Я всё свожу к тому, что вы должны выполнить ГЛАВНОЕ условие программы: Предоставить факты исключительности для получения исключения. Наличие самообеспечения, это аргумент который учитывается. Так как и "нужно много вкладывать" - это аргумент, что вы тут живёте полноценной жизнью и не являетесь эгоистом пытесося фуд-банки. Официальная позиция Канады, на текущий момент - люди основа экономики. Но при этом, не преходить черту для "усиления кейса" (хотя и допустимо в ряде случаев - фоткать себя раз в неделю у фуд-банка, занося еду туда.). Это полезная штука, но крайне сильно манипулятивная фактами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t478622671T Offline
    t478622671T Offline
    Tatyana Naumovets
    wrote on last edited by
    Дуже дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t6861880153T Offline
    t6861880153T Offline
    M
    wrote on last edited by
    А какой срок действия у справки о несудимости.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags