Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    VladОсс
    wrote on last edited by
    Доброго дня , хто знає яку треба мати роботу (NOC) щоб податись по номінальний програмі ? Та скільки треба мати досвіду ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dm K
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь! Теоритично, якщо подаватись по ЕЕ, і отримати нотіс оф інтерест від Онтаріо. Все інше залишається без змін. Чи правильно я розумію що в Human Capital, трохи інші вимоги до роботодавця і там така схема може спрацювати? Тім ніби немає нічого про „to be benefit”?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ну і звісно питання обороту, і місцевих працівників, офісу в Онтаріо, та давності компанії також повинні бути виконані.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тут звісно сильно все залежить що буде в документах, і як це все буде виглядати з документів, які перед офіцером, а також в вікритому доступі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тобто якщо та компанія створена тільки з метою найму вас і начислення ЗП, але не закймається реальним бізнесом в Онатіро, вона не підійде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це трохи плаваюче поняття, але наприклад агенції, які здають або перепродають працю іншій компанії (навіть якщо інша компанія в Онтаріо) зазвичай не підходять.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Для цього стріму не потрібен job offer. Вам просто потрібно мати рік досвіду в Канаді по підходящих НОКах, а також відповідний НОК в ЕЕ. Якщо буде вибірка по саме тому НОКу, вам прийде запрошення в ЕЕ. Прохідний десь від 250 був цього року по багатох вибірках. Тут більше питання щоб вас пустило в ЕЕ (тут від ваших даних залежить). Ну і англіську потрібно здати (хоч і не сильно високо)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dm K
    wrote on last edited by
    А що мається на увазі “to be benefit”? Припустімо є компанія в Онтаріо, яка займається консультаціями на азіатському ринку (просто приклад), тобто єдиний бенефіт — це податки які сплачує компанія в провінційний бюджет, правильно? Чи буде це рахуватися як “to be benefit”? Чи це має бути саме компанія в Онтаріо, яка виконує послуги для жителів Онтаріо? Наприклад, місцевий ресторан. Я розумію вашу логіку, і не певен, що мій тип емплойменту підійде, тому розбираюсь з цим питанням.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валентина
    wrote on last edited by
    Зрозуміло
    1 Reply Last reply
    0
  • t5509540121T Offline
    t5509540121T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я хочу подаватись по Ontario's Express Entry skilled trades stream, чи може мій роботодавець зробити job offer , і чи підійде він для цієї програми? Дякую..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо дойшло до етапу міжнародного розшуку, то можуть затримати вже на етапі посадки в літак. А які наслідки для ПР (та і в принципі будь яких довготривалих статусів) я написав чуть вище
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це все в теорії можливо. Навряд чи це буде масовим явищем (бо дуже затратно), але поодиночно, я думаю буде точно, як мінімум щоб вдемотивувати тих хто розглядає такий варіант виїзду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Потрібно зачекати ще трохи і все стане на свої місця. Немає змісту зараз гадати, тому що від того нічого не зміниться.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо є подібна судимість, це може бути причиною criminal inadmissibility. Але це треба перевіряти з відповідником в Канадському Кримінальному праві. Якщо таки є подібна criminal inadmissibility, я б подавав на гуманітарну програму (Humanitarian & companionate considerations). Це не гарантія, але чи не найкращий варіант. Також звісно буде залежати від конкретної статті, і варіантів реабілітації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5509540121T Offline
    t5509540121T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Ні, на жаль Онтаріо, Оттава..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо для Альберти, то будь який реальний! Альбертівський бізнес може робити job offer. В Альберті також немає строгих вимог до давності компанії, головне щоб по ній було видно що її відкрили не чисто для того щоб дати комусь job offer)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    LMIA він якраз може зробити (якщо сильно захоче). В LMIA немає строгої вимоги до давності компанії (я особисто успішно робив на компанії, які в бізнесі менше одного року) Проте він поки що не зможе зробити job offer в підтримку OINP (здається про неї йшла мова, так?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Може
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це якраз ми називаємо спонсорством, а пані Юлія резонно зауважує що поки що це спонсорством в оголошенні не назвали. Проте аргументи чому ми поки що до цього ставимся як до спонсорства читайте в останніх двох закрепах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ми такого якраз не пишемо. Спонсорство передбачає так званий financial undertaking. Для spouses та інших близьких родичів це гарантія на 3 роки. Для того щоб розуміти чи спонсор собі це може позволити є тест LICO на ту кількість людей за яких відповідає спонсор (його/її пряма роджина в канаді, та всі кого спонсорують). Цей undertaking означає що спонсор грубо кажучи "не дасть вмерти з голоду, якщо щось". По факту, якщо імігрант звертається за соц допомогою, Канада її всеодно надасть але виставить рахунок спонсору. Що ми знаємо по цій програмі. В оголошенні написано що не потрібно буде доказзувати наявність фін ресурсів (meet LICO), проте поки що чітко не написано чи буде всеодно підписуватися подібний financial undertaking. Можливі три варіанти: 1. Financial undertaking такий самий як для спонсорства spouses та інших близьких родичів 2. Financial undertaking, але з іншими умовами (можливо на коротший термін наприклад, або якимись іншими змінами 3. Financial undertaking не буде умовою програми. Проте чітко це не прописали пок и що. Я особисто (чисто educated guess) схиляюся до варіанту 1 або 2.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags