PR CUAET
-
О, дякую, може щє Є надія 🙏🏻
-
Здравствуйте. Заполнялм форму 5409 для ворк пермита. Потому как мы семьей. И ругается что мы не заполнили name of the person who administered the declaration Это не страшно? Так подавать? Или удалить апликацию и податься по отдельности
-
у меня никаких изменений после письма 😔
-
Але дивно що з жовтня не було апдейтів в трекері, а тут після листа апдейт. То значить побачили лист 🤔
-
Вибачте, дякую за відповідь
-
Це не стосується цієї гілки. Але так можна зробити.
-
Скажіть будь ласка чи можна взяти витяг з ДІЇ довідки про несудимість та перекласти на англійську через агенцію. Це достатньо для подачі на PR?
-
Дякую
-
Я б написала, що я допомагаю їй фінансово і надала б свої чеки Або якщо є пенсія в Україні то показати можна теж
-
Скажіть будь ласка чи можна взяти витяг з ДІЇ довідки про несудимість та перекласти на англійську через агенцію. Це достатньо для подачі на PR?
-
А якщо мамі 80 років в вона не працює нігде - то що подавати ?
-
Дякую
-
на сайті Альберти розписані подальші дії :) www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-after-you-are-nominated
-
В Дii только один последний паспорт. Прежних нет... да наверное и не будет, они не биометрические.
-
Добрий день. Отримав номінацію сьогодні. Аплікація від 1травня. Чи є якийсь мануал що робити далі? Підскажіть будь ласка досвідчені.
-
Чудово. Ви в Онтаріо?
-
Это рыжая сотрудница была?
-
Дівчата ЩІРА ВДЯЧНІСТЬ за відповідь🫶🫶
-
Привіт, друзі хто вже подовжив вп напишіть ваші дедлайни, будь ласка
-
Полиция и IRCC это разные люди. И доступ там работает хитрым образом. Я вам больше скажу, в рамках H&C вам ещё личное собеседование в праве назначить)
12 Jan 2024, 17:45
360919/433116
41 minutes ago