Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 920.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/55035/419588 t.me/prcuaet/55035/419599
    1 Reply Last reply
    0
  • t559390555T Offline
    t559390555T Offline
    Andrew Ocean
    wrote on last edited by
    Та як він виглядає, як і довідка про не судимість, виглядає точно не як оригінальний атестат
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Kvasenko
    wrote on last edited by
    Покажіть як він з Дії виглядає? Чи схоже, що Ви своїми руцями відсканували пластик?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Мені за місяць дійшло диппоштою, співпало виготовлення та відправка. Дітям також буду диппоштою чекати бо нам не терміново потрібні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6732703313T Offline
    t6732703313T Offline
    Olena Kononchuk
    wrote on last edited by
    ✍️ Професійні послуги перекладу 📄 Потрібен переклад для подачі документів? Я пропоную: ✅ Переклад з української на англійську та навпаки – якісно, точно, вчасно. ✅ Засвідчення перекладів через affidavit – відповідно до вимог Канадської імміграційної служби (IRCC). ✅ Переклад для різних потреб: Документи для імміграції (свідоцтва про народження, шлюб, дипломи, військові квитки тощо). Судові рішення, довідки та інші офіційні документи. 📬 Зручна доставка готових перекладів: Електронною поштою (PDF-версія). Оригінали перекладів із засвідченням – поштою по Канаді. 💼 Чому варто обрати мене? ✔️ Досвід роботи в сфері перекладів. ✔️ Дотримання конфіденційності. ✔️ Персональний підхід до кожного клієнта. 📩 Зв’язатися зі мною: 📧 Email: [email protected] 🌟 Ваші документи – у надійних руках! #OKLanguageSolutions #ЧастіЗапитання #ПерекладДокументів
    1 Reply Last reply
    0
  • t6732703313T Offline
    t6732703313T Offline
    Olena Kononchuk
    wrote on last edited by
    ✍️ Професійні послуги перекладу 📄 Потрібен переклад для подачі документів? Я пропоную: ✅ Переклад з української на англійську та навпаки – якісно, точно, вчасно. ✅ Засвідчення перекладів через affidavit – відповідно до вимог Канадської імміграційної служби (IRCC). ✅ Переклад для різних потреб: Документи для імміграції (свідоцтва про народження, шлюб, дипломи, військові квитки тощо). Судові рішення, довідки та інші офіційні документи. 📬 Зручна доставка готових перекладів: Електронною поштою (PDF-версія). Оригінали перекладів із засвідченням – поштою по Канаді. 💼 Чому варто обрати мене? ✔️ Досвід роботи в сфері перекладів. ✔️ Дотримання конфіденційності. ✔️ Персональний підхід до кожного клієнта. 📩 Зв’язатися зі мною: 📧 Email: [email protected] 🌟 Ваші документи – у надійних руках! #OKLanguageSolutions #ЧастіЗапитання #ПерекладДокументів
    1 Reply Last reply
    0
  • t559390555T Offline
    t559390555T Offline
    Andrew Ocean
    wrote on last edited by
    Питання як раз чи є атестат з дії оригіналом, бо перекласти мені його перекладуть а ось чи розгляне Канада його як оригінал, бо з перекладеними доками треба додавати оригінали обовʼязково
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jon Kramer
    wrote on last edited by
    Рекомендую не пожаліти коштів звернутися до консультанта і хай перепровірить все,у мого друга була така халепа,сам робив все і потім повернули не отримав аор,і як халепа була номінація закінчувалась через два дні,добре що дав свого консультанта вона перепровірила знайшла кучу помилок і він встиг переподатися,і!!! Отримав взе через 4 міс АОр
    1 Reply Last reply
    0
  • t559390555T Offline
    t559390555T Offline
    Andrew Ocean
    wrote on last edited by
    Та втрачено все що тільки можна було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Kvasenko
    wrote on last edited by
    я навіть довідку про несудимість з Дії боюсь прикладати....не хочу через 5 місяців замість AOR отримати повернення кейсу (хоча в більшості випадків, справка з Дії проходить...просто я трохи параноїк)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1075566187T Offline
    t1075566187T Offline
    NaNa
    wrote on last edited by
    Я це знаю)) мене цікавить чи є хтось у чаті, кому парусником після відмови
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Зараз заяви на громадянство набагато швидше розглядають, буквально через пару тижнів після заяви вже можуть екзамен ставити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    конечно. бывают и одобрения, и повторные отказы после отказа
    1 Reply Last reply
    0
  • t1075566187T Offline
    t1075566187T Offline
    NaNa
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Рік чекали, прийшла відмова. Си був в когось апрув після відмови?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Kvasenko
    wrote on last edited by
    тоді я б взяла консультацію і писала б LOE для всих втрачених документів...Описувати чому і як були втрачені і що через війну зараз в короткі строки їх неможливо відновити....просити увійти в ситуацію, що є тільки ось такі діджитал-копії....тоді всі переклади завіряти у нотаріуса (знайти того, хто погодиться завіряти довідки з Дії)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Safronova
    wrote on last edited by
    Дякую. Просто була інформація, що продовжити WP можно до 31 березня 2025, а зараз пишуть що подати аплікацію до 31 грудня 2024... мої батьки приїхали в Канаду у вересні 2023 року...
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    ваша дата 31 марта
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Kvasenko
    wrote on last edited by
    Я ж не кажу робити так, як скаже консультант. Це просто щє один погляд на ситуацію. Я думаю, що в них були вже успішні кейси з втраченими документами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jon Kramer
    wrote on last edited by
    То хибне враження,багато підводних каменів в подачі, консультант знає їх а ми ні,не все так опинано як на сайті міграційної!!!!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags