PR CUAET
-
Для того і є резерв - щоб вписати актуальну адресу,а не світанутися - тепер буде штраф - це 100%>який треба сплатити . А тоді ,якщо оновите дані ,якщо вийде і впишете канадську адресу - далі будуть присилати повістки... Я писав вище ( тиждень чи більше) що робити.( Якщо хтось є з родичів в Україні). Рахунок відкриваєте онлайн в монобанк - але дивіться тепер то ваш вибір ,бо після штрафу( якщо його не оплатити ) рахунок заблокують
-
Підкажіть чи можна продовжити стаді перміт для дитини ,якщо вона не перебуває в Канаді зараз? Чи дитина має бути в Канаді?
-
Чи не буде проблеми продовжити ,коли по приїзду дитини вже закінчиться чинний стаді перміт? В батьків ворк перміти до2027 року
-
Надавала переклади завірені печаткою українського бюро перекладів. Питань не було.
-
Потрібна порада по FHSA: Відкрив в 2023 рахунок в Scotia, нічого не поклав. В 2024 відкрив також в СІВС і поклав 4000 Також поклав 4000 на scotia Хочу покласти ще 7000 на СІВС, до кінця року. В банку відмовляють мотивуючи тим що рахунок в СІВС відкритий в 2024 і мій рум на 2024 не більше 8000. Хто правий? І як змусити їх покласти гроші на рахунок?))
-
Зверніться в КУК Саскатуна. Вони знають як правильно зробити.