PR CUAET
-
Вдалось зловити на 12.08🥲тепер питання: скільки часу максимум ,з моменту подачі документів до моменту отримання самого паспорту, може зайняти, якщо заплатити за швидке виготовлення?🙏
-
я 40 хвилин старався зловити в Канаді, так і не вийшло
-
Велентина, вітаю вас!!! Ну нарешті 🥳 А який номер вашого офіцера?
-
На яке число? Вийшло взяти? Сумніваюся...
-
Все робила по інструкції, декілька разів ламало вилітало, але НАРЕШТІ піймала слот на серпень🥹
-
Спасибо огромное! Да я вот в замешательстве Читала они в порядке живой очереди берут в консульстве и если много людей и у кого-то раньше заканчивается или вот вот - им дают первенство. Можно не попасть в один день. А мы с гранд прери будем ехать
-
Оттава сьогодні були слоти близько 23:50за Київським часом
-
Є. Запитали тільки довідку з роботи
-
Дякую)
-
Сподіваємось🤷♂
-
Оттава, показує тільки липень(((
-
Вітаю. Чи є в когось зразок заяви щоб не відбирали паспорт при оформленні нового?
-
Поводзеня пану
-
Питання ще і в тому чи будуть слоти дійсні?)))
-
Клас, не можуть розібратися з наявними людьми які працюють тут вже 2-3 рік, зато візьмуть біженців які фіг підуть на роботу взагалі
-
З такою ситуацією я б радила якнайшвидше звернутися (емайлом або зателефонувати) саме в посольство, що в Оттаві, а не в Торонто. Бо в Оттаві найбільш лояльні працівники і можуть піти на зустріч і щось порекомендувати. Тим більше, що тільки в Оттаву (з усіх трьох консульств в Канаді) реально додзвонитися чи отримати відповідь на свій лист по електронній пошті. А так є тільки один варіант, на мій погляд, це податися на продовження існуючих паспортів. Це можна зробити і в Торонто. До кінця дії паспорта має бути рівно 2 місяці або менше, щоб його продовжити. Попередній запис на прийом саме на продовження не потрібен. Потрібно прийти в консульство у спеціально відведений день і час для цієї процедури і там приймуть по живій черзі. Детальніше читайте на сайті консульства в Торонто: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/konsulskipitannyav64011ee78127a
-
Може теж скоро буде)
-
От ціни, але на кого оформлювати чек я не знаю
-
У мене листопадова заявка ще без еліджибіліті 🤷♀️
-
Я поставила Монголію і у мене показувало всі сині від 28 липня до 10 cерпня. Я клацала на різні ,але показувало зайнято, і пізніше вже деякі стали світитися сірим, я зрозуміла,що їх вже забронювали.
12 Jan 2024, 17:45
399905/438335
4 minutes ago