PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка скільки в середньому триває виготовлення паспорту
-
Супер Дякую що пояснили бо я так переживала. Він має продовжений паспорт тому буду пробувати лапати слот
-
"Как будет" не мой вариант, топчусь на месте с августа 2024 года, муж уже устал переезжать с места на место пока я заполню визу ((( Поэтому и задалбываю всех тупыми вопросами ... К сожаленью видеороликов как правильно заполнить анкету я не нашла ((( ...Буду играться дальше ...
-
Доброго дня, чи хтось мав подібну ситуацію: якщо у дитини польське свідоцтво про народження (видане в Польщі) і перекладене у Польші на українську мову tłumaczem przysięgłym , ми вже в Польщі отримували по ньому його перший паспорт. Підійде цей переклад для консульства тут у Едмонтоні? Бо на сайті вони пишуть : Документи, видані компетентними органами іноземної держави подаються легалізованим (засвідченими штампом «Апостиль») із перекладом українською мовою, завіреним в установленому законом порядку. Мені треба переробити на переклад з апостилем?
-
Я вже хотів їхати,але слава Богу спіймав той слот.Але що робити самотнім жінкам або людям у котрих немає змоги два рази туди суди літати щоб зробити паспорт?Мені цей паспорт теж не дешево обійдеться,коли я спіймав слот ,то до вильоту було лише 2 дні і білети коштували із Манітоби до Торонто майже 600 $,Плюс їхатиму забирати ще 250$.А у Європу зʼїздити туди сюди це не кожна людина зможе собі дозволити,нажаль
-
Відверто кажучи не підкажу. Але при подачі на новий ВП є питання: чи перебували ви в одній з країн , що входить у список групи ризику? Якщо України в ньому немає, то скоріше за все переробляти його не потрібно. Я просто не маю досвіду в цьому, тому однозначно стверджувати не можу. Думаю Вам потрібно набрати їх та запитати, для впевненості.
-
я би не так, як ви, трактувала пункт 4b. Я би розуміла це як не "за винятком work permit and study permit", а "у випадку з work permit and study permit їх дія може обмежуватися ще і такими випадками". Але, можливо, у нас різне розуміння англійської мови. : The period authorized for a temporary resident’s stay ends on the earliest of (a) the day on which the temporary resident leaves Canada without obtaining prior authorization to re-enter Canada; (b) the day on which their permit becomes invalid, in the case of a temporary resident who has been issued either a work permit or a study permit;
-
дякую
-
Ну... я самотня жінка, і теж покладала всі надії на те що зможу піймати слот, бо з'їздити до Едмонтону то всього $60, ну і ще $60 щоб забрати паспорт. Але я розуміла що якщо не вийде то доведеться вдаватись до крайніх мір - їхати у Європу або в Україну . Ну а що робити, або їхати або сидіти без паспорту 😅 Та і люди часто платять за слоти то чому б не спрямувати ці гроші на квиток до Європи.