PR CUAET
-
Те саме ) замовили навіть ноутси...але ще не прийшли, вже місяць як чекаємо.Сподіваюся скоро.
-
Ні, не вірно розумієте. За те, що ви вчасно не зареєструвалися в резерв+ і тільки зараз це зробите, штрафу не буде. Штраф може з'явитися, якщо на вашу українську адресу прийде повістка і ви по ній не з'явитеся. Але це не залежить від того зареєстровані ви в резерві чи ні. Це залежить від того, яку вашу адресу бачить ТЦК в базах даних. Якщо ви давно не оновлювали інформацію про себе, то вони бачать вашу українську адресу, тому можуть надіслати туди повістку, бо думають, що ви в Україні. Тому в інтересах самої людини, що за кордоном, змінити інформацію про себе на актуальну (тобто вказати закордонну адресу та телефон). А це можливо зробити лише через резерв+ (я не беру до уваги варіант з відвідуванням ТЦК, бо це самогубство, якщо немає поважної причини, завдяки якій нечіпатимуть і можна спокійно туди йти).
-
Але тут не вказано вік дитини.
-
Скажите, пожалуйста, где можно запросить бумагу о прохождении мед. осмотра, так как муж потерял этот лист
-
Знакомые ждали на новый вп 4 месяца.
-
Доброго дня! У мене така ситуація: у сина work permit до 2027 року і паспорт також до 2027, хочу зараз до 31 березня 2025 року податися ще на продовження work permit , на новий паспорт подалася, але ще його немаю, чи варто подаватися на work permit якщо немає нового паспорта?
-
Якщо писати офіцеру, що чекаємо на новий паспорт і коли отримаємо тоді прикріпляємо новий паспорт і на основі цього дадуть продовження ворк перміт
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка: у формі 5710 на запитання Your original entry to Canada яку дату вносити? Самий перший вʼїзд, навіть, якщо він був 10 років тому, чи перший вʼїзд under CUAET?