Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Є в анкеті питання про армію. Пункт 4 в imm5710 background information
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Питання чи ви саме проживаєте наразі в Канаді - нема. Але ж в анкеті ви вказуєте адресу проживання. Я не знаю, скільки часу ви провели/проводите в Канаді. Якщо ви більшість часу в Канаді і кудись на декілька днів виїхали - це одне. Але якщо за рік /півтора ви прожили в Канаді 4-5 місяців, виїхали і вже кілька місяців не живете і Канаді, але зазначили саме канадську адресу, то невідомо, як до цього поставиться офіцер. Бо доступ до перетину кордону вами він має. Може розцінити як приховування інформації/надання недостовірної інформації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t485346132T Offline
    t485346132T Offline
    Карина
    wrote on last edited by
    Тільки що отримала екопр 🎉 Р2 22.11
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Edem
    wrote on last edited by
    А что такое милитари? Это при заявке на продлении что то по нему указывать нужно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Для ліцензії треба course by course
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Нічого , для вас . Просто вперше чую ,що під FD немає дати ,але є 2 портал . Цікавий сам прецедент .
    1 Reply Last reply
    0
  • t994832636T Offline
    t994832636T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    І як? Все вийшло?🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t530968308T Offline
    t530968308T Offline
    Natali Beseniuk
    wrote on last edited by
    Питання не до мене, просто скажу що ми так робили для OINP з канадським роботодавцем
    1 Reply Last reply
    0
  • t188379526T Offline
    t188379526T Offline
    Наблюдатель 😎🆙 BTFD BAE
    wrote on last edited by
    Напишу свій прогресс і деякі деталі по паспорту. “Sharing is caring” як то кажуть. >Намагався взяти аппойнтмент в Едмонтоні ще з Грудня якщо не з Листопада. З початку січня стояв в онлайн черзі - 0 результату. >У кінці Січня Маючи резиденцію в Іспанії, взяв без проблем аппойнтмент у посольстві україни в Іспанії - хоч на завтра бери, слотів повно. Підготував все, перевірив резерв+ що все працює. (Доречі хто виїздив легально, то є сенс перевірити резерв плюс - у мене знято з обліку, у знайомого знайомого хоча він і не служив ніколи, а в резерві вказано що служить і вже якийсь сержант чи лейтенант - отакої🤪.) >Взяв аппойнтмент, всі документи, приїхав і тут резерв оновили і щось додаток перестав показувати QR код - країна у смартфоні ж да. >Прийшов в посольство і мене шлють куди подалі без актуального QR коду. >Тремтячими руками через купу спроб, через другий смартфон(бо якщо робити з одного, то при переході в дія підпис, сесія в браузері крашиться) через портал дія витягую військово-обліковий документ. Просто чудо якесь. >Показую той документ і сенйора бюрократ українського посольства не вірить своїм очам - знято з обліку. Уходить, щось уточнює, потім знову уточнює, «а як це так що вас знято з обліку?» Через добрих пів години і купу уточнень вона таки приймає мою заяву, робить фото, знімає пальчики і видає папірець що мої документи на другий закордонний паспорт прийняті. Важливо: якщо ваш паспорт ще дійсний і в ньому маєте візу і він вам треба для подорожей - скажіть це при подачі на другий і заповніть додаткову заяву. Інакше - пробивають ваш паспорт і забирають. І майте всі необхідні документи які вказані на сайті саме вашого посольства/консульства. Бо деякі їдуть в іншу країну щоб отримати відмову бо вони там не мають ніяких документів. Взагалі стільки нещасних людей як в посольстві України я давно не бачив в одному місці. Більшість приходить і у них не працюють сайти щоб взяти аппойнтмент чи дія не логінится, вони то відчайдушно показують працівникам посольства а ті нічим не можуть допомогти. Просто більшість хто прийшов, уходять ні з чим…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5536100603T Offline
    t5536100603T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Що о за твр? Де його знайти
    1 Reply Last reply
    0
  • t601882305T Offline
    t601882305T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    нi, навiщо якщо нiкуди iiхати
    1 Reply Last reply
    0
  • t579783262T Offline
    t579783262T Offline
    EGOist
    wrote on last edited by
    Зараз вже за кермом. Можу зробити у вечір, але що це змінить?
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    подаваася в січні - дозапрос по мілітарі був. та й бачу, він зараз обовязково приходить усім чоловікам
    1 Reply Last reply
    0
  • t2084712511T Offline
    t2084712511T Offline
    Oksana 💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛
    wrote on last edited by
    Дякую 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lohutenko
    wrote on last edited by
    Буде дуже цікаво якщо мамі прийде запит на біометрію коли вона в гості приїде в кінці травня . Типу перетин кордону і офіцер може тицьнути якусь кнопку 🤪І тоді в Калгарі треба буде проходити їй
    1 Reply Last reply
    0
  • t994832636T Offline
    t994832636T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Марія, підскажіть будь-ласка: всі колишні роботодавці відмовляються писати в reference letter робочі обовʼязки. Тобто на офіційному бланку буде все окрім цього (посада, дати роботи, фул тайм, зарплата, кількість годин). Це по ходу в Польщі якась легальна штука в корпо, бо всі HR з різних компаній в один голос кажуть ні. Чи буде окей взяти reference letter офіційний без обовʼязків, написати letter of explanation, де додати переписку з Hr де вони відмовляються додавати обовʼязки, і взяти просто розписку від колишніх менеджерів з підтвердженням обовʼязків але як фіз особа (не на фірмовому бланку)? Контракти, виписки з банку все це можемо додати. Питання саме в обовʼязках і як їх підтвердити. Можемо від 2 людей з компанії взяти такі «приватні референси», типу від колишнього менеджера і колеги з якою працював. Буду безмежно вдячна за відповідь!🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5336948643T Offline
    t5336948643T Offline
    Nataliia Nataliia
    wrote on last edited by
    Добрый день Подскажите пожалуйста, портал 2 когда приходит какая процедура подтверждения что мы в Канаде Нужно заходить к себе на аппликацию?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Edem
    wrote on last edited by
    Я прожил 8 месяцев в Канаде и 4-5 месяцев до марта-апреля планирую отсутствовать. Как бы больше половины года прожил, не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    А в мене якраз навпаки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир Л.
    wrote on last edited by
    Согласен, но при прошлых подачах на WP который в том числе включал подачу по CUAET у меня не дозапрашивали уточнение по милитари.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags