Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Якраз хотіла запитати за статистику. Зазвичай результат приходив 2-3 день після біометрії. У знайомих в жінки вже ворк перміт на руках,а чоловік подавався на 10 днів раніше,біометрія підтягнулася і вже більше тижня все зависло. Я вирішила прочитати яка зараз статистика чи варто хвилюватися
    1 Reply Last reply
    0
  • t377453544T Offline
    t377453544T Offline
    Tanya Buchkova
    wrote on last edited by
    До 31.03.25
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    має прийти лист про біометрію ще
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ir Koz
    wrote on last edited by
    Вимоги можуть відрізнятися. Але от наприклад щоб перевести ліцензію в BC, якщо ви не хочете здавати іспит з англійської, потрібно мати стаж 1200 годин (якщо не помиляюсь) в іншій провінції. Або здаєте іспит і переводитись. Якось так. Можливо вже знову щось змінилось. Я також знаю, що роблять через USA, і тоді переводять в Канаду. Тут головне щоб дали дозвіл на здачу NCLEX RN в USA. Іспит здається фізично в Канаді, Америка тільки дає дозвіл, і потім ліцензію. Але я не знаю нюансів, чи можна з молодшим спеціалістом чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    це і є AOR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Шанси є що отримаєте Шанси є що не отримаєте )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5172442106T Offline
    t5172442106T Offline
    Mikel Nikolas
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хотів би дізнатися який процес підтвердження диплому в Wes! Чи створювати спочатку заявку на сайті вес а потім диплом відправляти в апостильюа чи відразу в апостильюа відправляти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t862963866T Offline
    t862963866T Offline
    Лілія Тимчишин
    wrote on last edited by
    Вітаю. Підкажіть, будь ласка, можливо в когось була схожа ситуацвя. Чоловік подався на продовження WP. Прийшов запит надіслати копію військової справи або звільнення з військової служби. Чи обов"язково на продовження ВП потрібні ці документи. У нього їх немає. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ir Koz
    wrote on last edited by
    Paystub для чого?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    2 раз не продовжують
    1 Reply Last reply
    0
  • t5693196854T Offline
    t5693196854T Offline
    Оля💬
    wrote on last edited by
    Доброго вечора,ми новенькі тут, підкажіть для зарахування в школу дітей потрібно оформити visitor record, я так зрозуміла. І в цій заявці треба прикріпити Мед огляд,правильно? Тобто дітям також обов'язково пройти його?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ir Koz
    wrote on last edited by
    Я пробувала через NNAS ще перед нашим прильотом в Канаду. Але у мене з ними не вийшло. Вони хотіли навчальний план з усіх навчальних закладів, по всіх предметах і щоб навчальний заклад вислав їм вже англійською. В моїй ситуації це було не реально. А перекладу від бюро перекладів вони не акцептували. Казали що можуть самі перекласти, але для мене це буде коштувати +/- 20к Сад. І це тягнулося десь рік. Але я в процесі почала з коледжем Альберти, і закинула NNAS. Хоча, якщо не помиляюсь, вони також змінили правила для деяких провінцій. Тому потрібно все уважно перечитувати. Хоча я б все-таки шукала напряму в провінція. У мене склалось таке враження, що вони просто викачують кошти. Багато чула про них такого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariana Owhonda
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. У нас така ситуація, в дітини в червні закінчується закордонний паспортний, відповідно віза і стаді перміт. Вже пів року безуспішно намагаємся зловити слот в посольство, щоб зробити новий закордонний паспорт ( безуспішно). Ще до приїзду в Канаду в Франції ми вже продовжували їй паспорт на три роки. Можливо хтось знає чи можна дитячий паспорт продовжити 2 рази?
    1 Reply Last reply
    0
  • t701804269T Offline
    t701804269T Offline
    Katy Dzudzylo
    wrote on last edited by
    Зіткнулась з такою самою ситуацією. Якщо коледж приймає по WP, чи можуть бути потім проблеми при подачі на PR? Оскільки прямо порушується те, що прописано в умовах робочого дозволу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t579383479T Offline
    t579383479T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Я бы не испытывала шансы, и подалась. И спала спокойно на эти деньги... Это лотерея. А так у вас будет уже готовый выигрыш по цене разрешений... Но каждому своё. Кому-то в кайф пройтись на грани...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1547128522T Offline
    t1547128522T Offline
    Vitalii Polulikh
    wrote on last edited by
    Скиньте будь ласка посилання де можна на продовження WP податися
    1 Reply Last reply
    0
  • t579383479T Offline
    t579383479T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Я специально посмотрела свою статистику за прошлый год - 5 дней
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🇨🇳Довідка про несудимість з КНР: інструкція отримання 🇨🇳🛂 Ви маєте робити довіреність на знайомого китайця, чий шенфеньчжень (身份证) & прописка відповідають місту, в довідці якого ви зацікавлені. Довіреність робите в кит нотаріуса в Канаді (інструкція далі в повідомленні) і надсилаєте її знайомому в КНР, він замовляє & отримує довідку для вас, робить її нотаріальний переклад + завірення в КНР і відправляє вам скан & фізичну копію. Для подачі на ПР достатньо скану, проте бажано мати оригінал на руках. ❗️ обовʼязково звернути увагу на те, що довідка про несудимість (公证书) має бути старого зразка, а не нового. Новий зразок IRCC завертає. ❗️Старий зразок - 3 сторінки білої книжки, з обкладинкою ❗️Новий зразок - більше сторінок, 5 чи 6 разом з обкладинкою Ось так робиться на практиці довіреність на китайця в Канаді: - написати довіреність китайською, - перекласти на англійську у сертифікованого перекладача - завірити печаткою нотаріуса, - відправити на апостиль. - потім апостиль на довіреності знов переклали на китайську. - Відправити в Китай знайомому і най він там робить довідку & нот завірення з перекладом. Прикладаю довідку старого зразка, де затерта чуттєва інформація
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🇨🇳Довідка про несудимість з КНР: інструкція отримання 🇨🇳🛂 Ви маєте робити довіреність на знайомого китайця, чий шенфеньчжень (身份证) & прописка відповідають місту, в довідці якого ви зацікавлені. Довіреність робите в кит нотаріуса в Канаді (інструкція далі в повідомленні) і надсилаєте її знайомому в КНР, він замовляє & отримує довідку для вас, робить її нотаріальний переклад + завірення в КНР і відправляє вам скан & фізичну копію. Для подачі на ПР достатньо скану, проте бажано мати оригінал на руках. ❗️ обовʼязково звернути увагу на те, що довідка про несудимість (公证书) має бути старого зразка, а не нового. Новий зразок IRCC завертає. ❗️Старий зразок - 3 сторінки білої книжки, з обкладинкою ❗️Новий зразок - більше сторінок, 5 чи 6 разом з обкладинкою Ось так робиться на практиці довіреність на китайця в Канаді: - написати довіреність китайською, - перекласти на англійську у сертифікованого перекладача - завірити печаткою нотаріуса, - відправити на апостиль. - потім апостиль на довіреності знов переклали на китайську. - Відправити в Китай знайомому і най він там робить довідку & нот завірення з перекладом. Прикладаю довідку старого зразка, де затерта чуттєва інформація
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags