PR CUAET
-
Чи хтось продовжував ohip в Онтаріо після отримання нового WP . Який був процес? Дякую
-
Можно відправити через вебформу оновлену форму, ту де питають про відмови
-
Продлить work permit указав данные вашего украинского внутреннего паспорта, вместо закордонного
-
Ок. Думаєте це негативно вплине на м подачу pr?
-
Спасибо большое за ваш ответ.
-
Номинация была под паролем,и они не смогли открыть. Хотя проверяла и все было хорошо. Не знаю как так вышло.
-
Нет, тоже в такой ситуации. Если честно - лично положительных кейсов не встречал, только «вроде кому то продлевали»
-
Очень интересная мысль. Я очень надеюсь, что рабочая. Был ли у вас положительный опыт?
-
Є можливість тільки коли паспор доставлено.
-
У них є така можливість. Ми по такому скану продовжували wp
-
Покрокова інструкція отримання довідки про відсутність судимості з Іспанії 🇪🇸 Частина 1: Завірення копії паспорта в іспанському консульстві в Торонто 1. Завірення копії паспорта у нотаріуса Знайдіть будь-якого нотаріуса у вашому місті. Завірте копію вашого паспорта. 2. Підготовка документів для консульства Підготуйте конверт із наступними документами: ✅ Нотаріально завірена копія паспорта. ✅ Звичайна копія паспорта (необов’язково, але може знадобитися). ✅ Money order на оплату консульської послуги (4,80 CAD). Перевірте актуальну вартість на сайті консульства: www.exteriores.gob.es/Consulados/toronto/es/ServiciosConsulares/Paginas/index.aspx?scco=Canad%C3%A1&scd=280&scca=Legalizaci%C3%B3n+o+Apostilla.+Compulsa+y+Registro&scs=Compulsa+de+copia+de+documentos ✅ Оплачений конверт Xpress post (Canada Post) зі зворотною адресою. ✅ Лист із вашими контактними даними: Ім’я та прізвище Адреса Телефон Email 3. Відправлення документів Надішліть конверт до іспанського консульства в Торонто. Очікуйте повернення завіреної копії паспорта. Частина 2: Надсилання документів в Іспанію для отримання довідки 1. Заповнення форми 790 Завантажте форму 790 з офіційного сайту: www.mjusticia.gob.es/es/ciudadania/tramite?k=descarga-formulario-790 Роздрукуйте та заповніть її. Кожен член сім’ї повинен завантажити індивідуальну форму (не копіювати одну й ту ж). Важливо: при завантаженні генерується унікальний ідентифікатор – збережіть його, або залиште копію анкети у себе! 2. Оплата державного збору Зробіть міжнародний банківський переказ на рахунок Міністерства юстиції Іспанії. Дані для платежу: Банк: BBVA Отримувач: Ministerio de Justicia - Cuenta Restringida Recaudación Tasas Extranjero NIF отримувача: S-2813610-I IBAN: ES62 0182 2370 4202 0800 0060 BIC: BBVAESMMXXX Сума: 3,86 € (перед оплатою перевірте сумму на сайті ще раз, повинно сходитися до 1 центу, не більше, не менше. Перевіряти тут: www.mjusticia.gob.es/es/ciudadania/tramite?k=solicitud-certificado-antecedentes-penales-presencial). Призначення платежу: pago por tasa 790 # [ваш унікальний ідентифікатор (в кожній анкеті він буде свій, для кожного члену сім'ї )] – [ім'я та прізвище] Переказ можна зробити через Revolut або будь-який інший сервіс міжнародних переказів. Також це можливо зробити через банк (що буде надійніше) знаходячись в Канаді, але комісія може досягати 25-30 $. 3. Відправлення документів в Мадрид Підготуйте конверт із такими документами: ✅ Роздрукована, заповнена та підписана форма 790. ✅ Копія завіреного паспорта (отриманого від іспанського консульства консульства). ✅ Підтвердження оплати державного збору. Надішліть документи за адресою: La Sección de Antecedentes Penales de la Oficina Central de Atención al Ciudadano Calle de la Bolsa, 8, 28012 Madrid, Spain Якщо у вас виникли будь які питання, ви можете зв'язатися з ними, використовуючи цю веб форму: sede.mjusticia.gob.es/es/contacto Частина 3: Отримання довідки Після обробки вашого запиту Міністерство юстиції Іспанії повинно надіслати довідку безкоштовно за вказаною вами канадською адресою (в моєму випадку я отримав тільки доступ до електронного зразку). Обов’язково вкажіть правильну адресу у формі 790. ⏳ Загальний термін очікування: ~20-30 днів від моменту відправлення копії паспорта в консульство до отримання довідки з Мадрида. І підсумок: 1️⃣ Завірити копію паспорта у нотаріуса. 2️⃣ Надіслати її до іспанського консульства в Торонто. 3️⃣ Отримати завірену копію назад. 4️⃣ Заповнити форму 790 та зробити міжнародний платіж. 5️⃣ Відправити пакет документів у Мадрид. 6️⃣ Отримати довідку поштою в Канаду. Готово, ви пройшли цей рівень!
-
Так.
-
Мені надавали скан коли доставлено до установи.
-
Ваш паспорт був доставлений в консульство на той момент?
-
Ні. Коли виготовлено. Перміт ми подовжили ще у листопаді. А паспорт ще не отримали й досі
-
t.me/prcuaet/466825 t.me/prcuaet/482401
-
На мою субєктивну думку не має бути відмови виходячи з того що офіцери по цій програмі досить лояльно відносяться до документів. Я наприклад міняв 1 форму бо геть не правильно вказав інформацію про родича, дякуючи чату виправив. І еліджибиті отримав. Багато хто у чаті міняє документи до еліджибиті. Моя порада не залишати як є а все ж таки виправити якщо там дійсно у тій формі є питання про воркперміти. Про візи точно є, а про вп я не памятаю.
-
Можно
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, якщо IRCC перевищує Processing time який у них зазначено на сайті, то там просто далі чекати?
12 Jan 2024, 17:45
426299/464754
7 minutes ago