PR CUAET
-
Не вводите в заблуждение человека
-
Естественно. Вы не в первой сотне тысяч даже за историю эмиграции)
-
Підкажіть, чи підходить присяжний переклад документів перекладачів з України? Чи тільки через канадського перекладача? Цікаво з досвіду тих хто пройшов ці етапи по pr.
-
Медицина має бути перед порталом, так як портал це вже фактично рішення
-
На основі implied status. У вас легальное пребывания пока вам отказ не пришёл по WP или ПР
-
Я отримую з продовженим, зробив фото сторінки де продовжено і написав пояснення щодо цього
-
Залежно від програми, за якою подаєтеся.
-
Будь де в Світі зі списку лікарів/клінік на офіційному сайті ;)
-
Ви можете тут задати своє питання) Остап може відповісти на це)
-
Так. Зрозумійте, ви можете отримати піар і не знаходячись в Канаді, як багато тих, хто отримав, так як ви повинні тоді перекладати в Канаді?
-
Це наступний крок, зазвичай вона підтверджується з біометрією, або трохи пізніше. Але маємо, що маємо)
-
Остап писав бере 150 за консультацію. @OstapBosak
-
Пройшло на всіх рівнях, все ок?
-
Я робила всі переклади в Україні для піар
-
Дякую. Фото прикріплювали, де має бути завантажений документ?
-
Я писав довільно як і інші листі де були будь які сумніви що офіцер може звернути увагу. Наприклад у доньки в медицині була зайва літера у номері паспорту. Надавав пояснення, показував що помилка виправлена
-
А ваша заявка якого числа
-
💯 очікуйте через 2 тижні - ваша заявка була розглянута
-
Ну я б сказала трохи інакше -ваши 100 листів доказів ,що ви підходити до цієї програми -розглядає один офіс -Ванкувер. Там дивляться чи підходити Ви під умови.А ось далі передається в іншій офіс і там вже переглядають -чи дійсний мед огляд,є довідки про кримінал,перевірка по базам безпеки…зараз ще говорять можуть надіслати чоловікам мілітарі форму заповнити.. там коли приходить опрув,там цілий список -перевірити ,чи надали ви ці документи ,якщо ні -надішліть.
-
Вітаю. Не додала витяг з Дії для отримання довідок Чи нормально чекати 2,5 місяців на відповідь з Едмонтону? Я проживаю в ВС.
12 Jan 2024, 17:45
43149/446334
13 minutes ago