PR CUAET
-
Медицина‼️‼️‼️ Тут була надана відповідь (2га частина повідомлення) раніше : t.me/prcuaet/2427/480103
-
Я консультувалася з цього приводу з юристом,вона сказала добавити пояснення,що медогляд був зроблений більш ніж 12 міс тому
-
Так там де питають, чи робив я медогляд на протязі останніх 12 місяців. Я і відповів Ні. Якщо сказати так, то це неправда буде)) До того ж ще не маю гадки куди завантажити фото для членів сім'ї. Бо тільки для мене, як основного апліканта, є поле Додати фото. Для кожного з них є тільки анкета, паспорт і додаткова інформація. В додаткову думав завантажити наявний перміт. А фото куди, незрозуміло
-
Підскажіть будь ласка,чи пересилають поштою зараз готові паспорти?І чи можливо якось попросити,щоб переслали з Оттави в консульство Торонто,а там ,щоб взяли з собою на виїздне ?(Якщо вони не відсилають поштою)
-
З Квебеком не працюю. Lilico вам допоможе.
-
Добрий вечір усім! Всі ми знаємо яка ситуація зараз з виготовленням закордонного паспорта тут, в Канаді. В Європі справи краще, оскільки там є "ДП Документ, " який вже має відділення в Іспанії, Італії, Німеччині, Польщі , Словаччині, Туреччині та Чехії. Є ідея, якщо ми всі звернемося до них з проханням, то можливо вони зможуть додати ще одну Країну в список і на цьому континетні. Для хто хоче підтримати ініціативу, ось їх електронна адреса та сайт [email protected]
-
Документи, які не є англ /франц треба перекладати сертифікованим перекладачем. В іншому випадку сенсу від них 0
-
Не буде