PR CUAET
-
В job bank median/average/prevailing грубо кажучи все одне і те ж
-
немає. Але їм треба буде зареєструватися в SINP та зробити на вашу роботу JAL
-
Довільний формат, головне щоб було все що просять
-
Там два документи по факту з аналогічним змістом
-
На жаль технічно це таки має значення. По CUAET мали б давати перміт на всю Канаду, можете пробувати про це сказати. Але по факту ви не мали права з таким пермітом працювати в Саскачевані
-
Я думаю ви про NB провінційну програму. Там є вимога прожити 6 місяців в провінції до подачі
-
Було таке, що люди брали квитки не туди))
-
Оу, прикольно. Дякую - буду знати
-
Попередньо, це за все. Ми навіть документи ще не перекладали, сказали взяти з собою. Але випадок класичний. Наступного тижня зустріч, будемо знати більше.
-
St.John's - Нью Фаундленд Saint John - Нью Брансвік
-
St. John це з НьюФаунленд?
-
Перед вами Канадці (тимчасові чи постійні), і реагувати на них бажано відповідно. В Канаді також багато Росіян, багато з яких більш ніж адекватні. А ватних хватає і серед земляків досить. В мене діти в російськомовному садочку, при тому що вдома виключно Українська. А все тому що вихователька золота жіночка родом з Вірменії, яка все життя жила в Ізраєлі. Тому тут або російська або іврит :)
-
Ребята подскажите пожалуйста, Сделала эвалюацию диплома через апостиль, там же заказывала перевод диплома , я так понимаю перевод недействителен , нужно переводить снова ?
-
Мне тоже сегодня пришел ответ что типа ждите , деньги вернут но пока на счету их не видно
-
В загальному так. Бо якщо є LMIA то бали мали б давати.
-
Це тому що ця программа взагалі була зроблена криво та косо. Українці сидять дома та захищають рідну землю
-
Охотно вірю )))
-
Якщо по змісту підходить. Там коли підгоужаєш, то є вимоги до документа
-
Теж би хотілось... Але зараз ціль дочекатись хочаб пмж. Можливо біля Польші побачитись
-
на парт довше
12 Jan 2024, 17:45
43391/466840
less than a minute ago