PR CUAET
-
Це тому що ця программа взагалі була зроблена криво та косо. Українці сидять дома та захищають рідну землю
-
Охотно вірю )))
-
Якщо по змісту підходить. Там коли підгоужаєш, то є вимоги до документа
-
Теж би хотілось... Але зараз ціль дочекатись хочаб пмж. Можливо біля Польші побачитись
-
на парт довше
-
Вони то не дістануть, але мати можливість туди зїздити хотілося б мати. Маю там стареньких бабусь, які правнуків ніколи не бачили. І зараз розумію що ні я їх, ні воони моїх дітей скоріше за все в цьому житті вже і не побачать (
-
www.alberta.ca/general-educational-development
-
Доброго вечора. Така сама ситуація, тільки імена інші. Євген та Евгений. Обидва перекладати як Yevgen? Якщо вже переклали як Yevgen та Evgenii, чи може бути це проблема та чи варто переклади робити повторно? Чи може листа пояснювального якогось додати?
-
Можна у два поля леттер оф емплоймент загрузити? Чи треба контракт таки?
-
А черга на курси франкоізвціі однакова і на парт тайм і на парт тайм? 😐 По 3-5 місяців??? І навіть все одно в яку школу??? Чи є певні адреси, де черга менша?
-
щоб отримати повну загально середню освіту
-
ви можете здати GED
-
Ну якщо до них не заходити не думаю що дістануть)
-
Знайти б таких толкових адвокатів, я думаю ми б тут їх швидко розкрутили. Я б і сам заплатив хороший ритейнер, якби мені допомогли від Українськогго громадянства відмовитися )
-
Це стосується тільки випадків коли LMIA для роботи вам не потрібно не через перміт а через спеціальні вийнятки (франкофони, КУСМА, унтеркомпані трансфер, тощо). Нас це не стосується, тому що на вас і вашу роботу в загальному треба LMIA, але у вас зараз є відкритий ворк перміт, який як би дає вам можливість працювати мимо ціх всіх процедур
-
вони там зараз взагалі тиранію влаштували коли виганяють людей просто так бо викладачів не вистачає а студентів забагато
-
такої інфи нема як вирішить міфі альтернатива самим за гроші=)
-
До 3ох років. Процедура досить громістка, але якщо все зроблено правильно, то впринципі їх зараз дають охоче
-
А є якісь ще варіанти? 🥴 Вчити ту французьку ((( може десь далі заіхати і там будуть місця?? Може можна десь подивитися які де черги по адресам?
-
Але так ... мої проблеми як то кажуть не співмірні з тим що коїться ... я це розумію
12 Jan 2024, 17:45
43406/458824
5 minutes ago