Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    головне не понизилась)
    1 Reply Last reply
    0
  • t751808720T Offline
    t751808720T Offline
    Olga Didyk
    wrote on last edited by
    Подскажите, если я подалась на номинацию, сейчас в процессе ожидания и на работе мне повысили зарплату, обязанности не менялись. Мне нужно уведомлять офицера? Если да, то где найти ссылку по которой ему писать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    А ви давно реєструвалися на візіт у консульство? Бо з кінця листопада зареєструвати час візиту можна тільки з авторизації входу за допомогою ДІЇ , або файлового КЕП, або банкID. Ось "до чого тут ДІЯ".
    1 Reply Last reply
    0
  • t5361938930T Offline
    t5361938930T Offline
    Jool
    wrote on last edited by
    Чисто теоретически, если первым, как главный апликант подаст мой муж (иностранец) а я и сын прицепом и по какой-то причине ему номинацию не дадут, могу ли я потом податься от своего имени а его прицепом? Или ему уже все, бан и билет на самолет?
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Добрий день. Я для себе зробила так (результату ще не маю, бо ще не подавалися). З канадської декларації ми взяли важливі фрази і додали їх до стандартної згоди. Я попросила нотаріуса, щоб він написав: згода на імміграцію і постійне проживання в Канаді. Можливо, Ваш нотаріус мав на увазі згоду на виїзд дитини за кордон. Такі згоди, як правило, даються на рік. Але це не те. Це має бути згода саме на імміграцію до іншої країни, а не просто виїзд. Ось посилання на канадську декларацію. www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5604e.pdf
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    По Express Entry ви навіть в базі не зареєструєтеся, якщо не будете мати один рік стажу фултайм. Но парттайм возможен , просто год фултайм превратится в фактические, например, полтора года парттайма, так как надо набрать 1560 часов в сумме (учитывая не более 30 часов в неделю).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оля Меренюк
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Доброго дня. Дано: я маю WP він в мене з обмеженнями діти також мають дозвіл на навчання. Найближчим часом я хочу подавати документи по цій програмі. Ворк мій ще буде дійсний 1,5 року і в дітей також. Чи можу я подати документи по програмі, і заодно подати заявку на новий WP щоб зняти обмеження. І чи потрібно дітям подавати також?
    1 Reply Last reply
    0
  • t273328805T Offline
    t273328805T Offline
    Natalya Yankivska
    wrote on last edited by
    Дякую вам!
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    WP наврядчи це стосується , а от з health card , читайте на сайті провінції. Я колись таке теж читав
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Kovalenko
    wrote on last edited by
    Ну я реєстрував свою сім'ю на візит всіх "через Дію". Моя відповідь була до того, що Дія то як спосіб добратися до слотів, як зайти в свій фейсбук. А от сам запис не змінився ж. З'явились слоти на екрані, клікнув записався. А якщо зайшов коли слотів нема, то не клікнув і не записався. Все так само, як і було раніше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene Halkin
    wrote on last edited by
    Коли телефонував, сказали що в них немає живої черги
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    alik
    wrote on last edited by
    Если я правильно понимаю ,вы можете придти в порядке живой очереди, только с доказательством что вы его потеряли (наверное заявление из полиции)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталия Черкун
    wrote on last edited by
    Всем хорошего дня!!! Может кто сталкивался с такой ситуацией? Заехали в Канаду а марте 2022 года по визит. визе ( была получена давно), получили Work Permit , Health карту и налоговый номер.Прожили там 15 месяцев и было необходимо вернуться на время домой больше чем на 6 месяцев. Сейчас возвращаемся в Канаду. Надо ли менять WP и OHIP по прилету(слышала, что мед.страховка и WP считаются не действительными при отсутствии в стране больше шести месяцев) и если надо, то можно ли это сделать в аэропорту или подавать online? Спасибо большое
    1 Reply Last reply
    0
  • t273328805T Offline
    t273328805T Offline
    Natalya Yankivska
    wrote on last edited by
    Ще підкажіть, будь ласка, ви перекладали вже в Канаді чи в Україні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene Halkin
    wrote on last edited by
    Дякую! Я теж читав сьогодні, що в Едмонтоні начебто можна записатись, то спробую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Я надаю перевагу місцевому перекладачу - члену Ордену, щоб уже не було питань. Однак якраз учора читала вимоги до програми, то вичитала, що і український нотаріальний переклад теж підійде. Однак будьте уважні: засвідчувальний напис нотаріуса буде українською. Не кожний погоджується робити цей напис кількома мовами. Тоді все одно доведеться перекладати тут. То чи варто морочити голову?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Kovalenko
    wrote on last edited by
    Дивна історія, бо Манітоба відноситься до управління Торонтовського консульства. Едмонтон то Саскачеван і Колумбія. Хоча.. все може бути. В Едмонтоні консул кльовий дядько
    1 Reply Last reply
    0
  • t695452220T Offline
    t695452220T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    2 місяці тому
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Да кто же это вам точно может сказать. У меня не связывались в процессе получения эндорсмента
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Я бачив в Тік ток історію людей , які теж без паспорта ( взагалі документів ), з окупації виїхали і мешкають в Манітобі. Не маючи ніяких документів , відповідно не могли нікуди записатись , то їздили самі до консула в Едмонтон. Не знаю нажаль , чим закінчилось , але консула знайшли і він їм пообіцяв якось допомогти. Це свіжа історія
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags