PR CUAET
-
Здравствуйте у вас же спрашивают служил или нет отвечайте нет и копию военника с переводом там все написано что в запасе у меня похожая ситуация
-
Дякую! Дивно чому тоді в принципі з пейчек вираховують? Мені поясняли так що це такси за «бенефіт»
-
Так. І окремі курси також. Окрема форма з гавчальноо закладу для так подачі видається. Т 2221 здається, точно не пам'ятаю
-
Я так розумію це не те, це сума яку ви б отримували якби не працювали (disability, maternity leave etc). Типу для таких вирахувань цифра
-
я не барбер, но т.к. барберами занимается апрентисшип борд, то скажу что знаю рефернс леттер должно хватить, но они будут контактировать с вашим работодателем из Польши и спрашивать про правдивость информации (да, прям позвонят в Польшу, в редких случаях напишут на почту) звонят с переводчиком так что вы предупредите бывшего работодателя о потенциальном звонке из Канады (знаю это со слов автомеханика у которого я машину обслуживаю, он такое проворачивал только со своим опытом из Украины еще до войны)
-
Але ось наприклад є сума за EI insurable earnings
-
Я відправляла справку тільки з дії, без консульства.
-
Так, вона продиктувала мою. Але ж я й так до цього отримувала від них листи. Тому по ідеї мала б отримати.
-
Скоріш за все й не зарахують
-
я то знаю
-
Все має бути ок, ми минулого року самі заповнювали (було декілька роботодавців, акції, сейвінг рахунки), все не так складно. З акціями найскладніше, заробив 5 центрів, а форма 3 метри 😂
-
Так куча других программ есть.
-
Через нього і робила минулого року, було все легко) Думаю цього року також спробую сама)
-
Спробуйте через wealthsimple, він сам більшість форм заповнює
-
Так, зрозуміла. Просто минулого року я мало працювала і там доволі легка була форма, де мені просто повернули усі податки сплачені. А цього року вже складніше)
-
Так, сертифікований переклад + копія оригіналу. Я бачу тут по інформації з чату, що справку запитують знову у тих, в кого вже пройшло шість місяців на момент як заявку офіцер бере в роботу. Тому якщо у вас є можливість зробіть саму свіжу справку для вашої аплікації.
-
А вы только перевод сделали и отправили?
-
У меня тоже. Вы смогли уже to link application в личном кабинете?
-
Думаю и мне так придется. Жду справку от консульства уже третий месяц (
-
Ага...
12 Jan 2024, 17:45
50091/428993
3 minutes ago