PR CUAET
-
на цьому відео на 44 мин 55 сек вона говорить що потрібно окрему форму imm 0149 E заповнювати і додавати якщо людина була держ службовцем:
-
В декількох відео по заповненню аплікації по цій програмі, міграційні адвокати рекомендуюють заповнювати додаткові форми и милитари,и якщо були на держпосаді.
-
Привіт, хочу замовити витяг х дії і там треба вибрати короткий або повний, що краще підходить для експрес ентрі???
-
100% я теж… майже. Ще і letter of explanation писала
-
Фууух, мені хоть цього не потрібно було додавати😶🌫🫣, бо я й так мало не сказилась, доки розібралась куди і що вносити і в якій кількості🤧🫨🥴.
-
Цей курс?
-
То есть- просто удалить и оставить одну обязанность?
-
До чого Нюрберг до поляків, коли я пишу про поляків, які ще з Речі Посполитої гнобили українців і це призвело до того, що Богдан Хмельницький привів Україну до московії? І досі полякі намагаються як що щось - вийти на дорогі та не пускати нас до Європи.
-
Конечно. ЕЕ только 9999 и выше
-
АОS
-
Я вирішила так, запросять, відправлю, а досилати в догонку як прийде AOR, я нічого не буду, бо поїду глуздом не тільки я, але й міграційний офіцер, який буде дивитись мої "витвори"
-
Программа какая?
-
Повний
-
Ребят, вопрос. Думаю нужно ли пересдавать celpip или и так пройду и не тратить деньги. Имеем: слух - 9, остальное - 8. Подойдет такой уровень?
-
В смысле, нок имеет много обязанностей. У меня менеджер прям оттуда ориентировался
-
Спасибо сначала то что видите сохраните на компе , потом открыть в pdf правой кнопкой мышки, заполнить, принтовать и дата и подпись
-
Привіт будь ласка підпишіть петиціїю для мого тата? petition.president.gov.ua/petition/216884 Буду дуже вдячна
-
Поляки ті ще😂🙏😂
-
Дуже дякую!
-
Вони не зараховують саму освіту... Але ж вам видніше
12 Jan 2024, 17:45
50377/452087
about a minute ago