PR CUAET
-
Добрий день, можна, чому ні Наприклад, Ви звільнились 5 числа, а 20 числа того ж місяці вийшли на нову роботу Все норм
-
Підскажіть будьласка ви подали на возєднання тата? Просто коли я заповняла на возєднангя сімї батьків -70 і75 років ,( живемо провінція онтаріо), 10 років тому вони на пенсії , і більше я нічого не вказувала …. З 18 років вся історія на обох батьків( робота) старшим людям це так все важко пригадати😢моя мама взагалі дат не памятає п трудова книга загублена …. Чи це всім приходить заповняти чи від вибору офіцера? Дякую всім за відповіді
-
Я тільки що розмовляла з представником посольства, вона каже залізно не більше двох місяців.
-
Доброго дня! Хто подовжував паспорти скажіть, як що паспорту ще пів року залишилось, чи підуть на поступки щоб його подовжити? Бо за законом треба за 2 місяці до експаєр звертатись.
-
Я перепрошую. Коли знімаєш рестрікшенс з ворк перміт у, то вам теж прийшов лист про те, що ваш ворк перміт дійсний півроку?
-
Зробіть зуби усі в Україні, скільки б то не коштувало🫣
-
Обов'язково візьміть додатки до дипломів, самих дипломів замало. При процедурі підтвердження додатки (з оцінками та годинами) необхідні. Усі свідоцтва, які є, теж беріть. Довідку про несудимість не беріть, вона знадобиться далеко не одразу і на той момент буде вже недійсною. Беріть у багаж всі необхідні ліки на перший час (кілька місяців). Тут із рецептурними ліками доведеться ходити по лікарях, а це ваш час, який перші місяці буде у дефіциті. Роздрукуйте для дорослих попередні дозволи на роботу та надайте їх у аеропорту разом із паспортами офіцерам, наголосіть, що приїхали по Cuaet та потребуєте опен ворк перміти із цією позначкою. Поповніть рахунок мобільного на 500 грн. Якщо у аеропорту не буде можливості купити канадську сім карту, то розцінки роумінгу і вартість 4g вас неприємно здивують. Зарання установіть додаток убер та прив'яжіть до нього українську карту, щоб у випадку непередбачуваної ситуації у вас було "таксі". Навчіться користуватись гугл перекладачем, якщо англійська слабка. Якщо ви не знаєте, куди їдете (вас ніхто не зустрічає), майте хоч якийсь план дій (додаток аірбнб, вміння користуватись, щоб забронювати собі житло на перший час). Знайдіть у Фейсбук групу "свого міста у Канаді" і вивчіть контакти волонтерів, якщо вони є. Ви повинні знати як можна більше про "своє місто". Майте хоч 200-300 CAD на руках. То для вашого спокою.
-
Добрий день, робимо переклади на англійську, сертифікований переклад з афідевітом перекладача, а також нотаріально завірений переклад. Апостиль. Витребування довідок про несудимість і різних інших документів з України. Надсилаємо кур'єрською службою до Канади.
-
Я щось дуже сильно сумніваюсь що це може бути причиною відмови в отриманні пр. Так як це навіть не обов’язковий документ на федеральному рівні(на провінційному 100% не треба). Я знаю що якщо не служив то просто вказуєш що не служив і все. І ніякі більше документи не треба
-
Щось не відкривається посилання
-
В анкеті десь розділ з місцепроживанням - вам доведеться там написати, же та з якою / до якої дати ви мешкали. Навряд ви писатимете, що 5 тижнів мешкали в Румунії, потім тиждень в умовній Словаччині, потім ще 7 тижнів у Румунії, потім ще тиждень у Франції тощо. Тому якщо можливо, краще довідку взяти. Плюс іноді офіцери надсилають дозапит на довідку, навіть якщо людина мешкала в країні 4-5 місяців.
-
Мои личное мнение по процессам - чего ожидать, основываясь на других программах. Чисто субьективно и только предположение (т.к. это новая программа): 2-3 месяца на AOR + 1 месяц на Approval in principle + 3-4 месяца на background check (при условии отсутствия доп вопросов). Если доп запрос + еще 2-3 месяца до финального approval.
-
Дякую за відповідь)