PR CUAET
-
В анкеті десь розділ з місцепроживанням - вам доведеться там написати, же та з якою / до якої дати ви мешкали. Навряд ви писатимете, що 5 тижнів мешкали в Румунії, потім тиждень в умовній Словаччині, потім ще 7 тижнів у Румунії, потім ще тиждень у Франції тощо. Тому якщо можливо, краще довідку взяти. Плюс іноді офіцери надсилають дозапит на довідку, навіть якщо людина мешкала в країні 4-5 місяців.
-
Мои личное мнение по процессам - чего ожидать, основываясь на других программах. Чисто субьективно и только предположение (т.к. это новая программа): 2-3 месяца на AOR + 1 месяц на Approval in principle + 3-4 месяца на background check (при условии отсутствия доп вопросов). Если доп запрос + еще 2-3 месяца до финального approval.
-
Дякую за відповідь)
-
Доброго дня! А скільки у вас днів пройшло з тих пір як в акаунті стало показувати Final Decision Date? У мене з 24 зʼявилося, але мейлів теж ніяких не було, то хвилююсь трохи уже. Та коли в ircc дзвонили яку опцію обирали? Вибрала urgent PR evaluation, чекаю дзвінку тепер.
-
аналогічно
-
Доброго дня. Для статистики: Заявка на PR подана 16.11.2023, а AOR та запит на біометрію надійшли сьогодні 26.01.2024.
-
Вітаю! Мене звати Ольга, переїхала до Канади по СUAET майже 1.5 роки тому. Знаю, що зараз у багатьох постане питання з перекладом документів і засвідченням нотаріальним чи печаткою бюро. Оскільки для подачі будь-де потрібні лише скани завірених перекладів, тим це ще простіше і дешевше зробити в Україні ніж в Канаді. Ось посилання на вебсайт сторінку з тарифами, щоб ви самі подивились, ми працюємо з 2008 року. www.azurit.kiev.ua/uk/tarifi-dlya-privatnih-osib/ www.azurit.kiev.ua/uk/ Для замовлення достатньо мати хороший скан документів, що потрібно перекласти. Написавши на будь –який контакт нижче менеджери скоординують вас щодо вартості і терміну виконання. моб. (Київстар): +38098 978-1488 –(вайбер) Skype: Azurit_office E-mail: [email protected] www.azurit.kiev.ua/uk/ P.S. Я є власником цього бюро перекладів. Якщо виникнуть якісь додаткові питання то можете написати мені в особисті. Але я можу гарантувати, що дівчата менеджери більше ніж доступно і кваліфікаційно дадуть відповідь на Ваш запит!) Я працююча людина на full –time і мама з двома дітьми, тому зважайте на це про всяк випадок, якщо не дуже швидко відпишусь) Дякую, сподіваюсь цей пост буде корисним.
-
Кажуть, що змінилися правила з 1 грудня
-
комусь П1 приходив за останні два дні?
-
Оця тема у нашому чаті цьому, пошукайте її у списку тем
-
Добрий день,підкажить,зелене,старе свідоцтво про народження треба замінювати для подачі? Десь бачила,що їх відменили