PR CUAET
-
Доброго дня . А якщо я жив на одній адресі сам , а зараз переїхав на квартиру з дівчиною у стосунках . Треба міняти статус або як ? Бо з нею тільки зʼїхались ще 12 місяців немає , потрібно таку зміну додавати ?
-
які Ваші плани? Ви хочете додати цю дівчину до свого файлу? Щоб оновити адресу, вона вказана в посиланні
-
Можна знаходячись за кордоном зробити в спеціалізованих клініках, або протягом 90 днів з моменту прибуття до Канади
-
t.me/prcuaet
-
Там є кінцева дата тої полісі - пошукайте. Здається десь біля року
-
Там же можна як до файлу додати тільки якщо 1 рік разом прожили ?
-
Ні , додавати не хочу . Просто написано що треба зміни у відносинах додавати також .
-
While your application is in process, you must tell us if you change your address, email address, or telephone number. If your circumstances change, you must inform IRCC. It is your responsibility to ensure that the information in your application is correct and up-to-date. Decisions made on your application will be based on the information we have when we review your application. Use the Change your address tool to give us your new address. You can send all other updates by email to IRCC.DNNGFHMPPProcessing-TraitementPIPMHNGFRN.IRCC@cic.gc.ca (include “UAC4 in the subject line).
-
Дякую почитаю
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/after-apply.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/change-address.html
-
Ну, є й інші способи.
-
Підкажіть будь ласка чи може хтось скинути форму imm5710?В нас чомусь не відкривається, щоб ми не робили 😢Це за продовження WP)
-
Тобто достатньо прикріпити оцінку WES + диплом магістра і все? Мені сьогодні повідомили, що потрібно включити в 1 файл WES + усі дипломи з перекладом і шкільний атестат. Дякую
-
Но вам сохранили срок 3 года, а у нас получилось только два.
-
Конечно лотерея. У нас дата «начала» в пермите стоит 26 марта 22 года - это дата, когда мы только подались на визу, а не прилетели в страну. Когда въехали в Канаду - у нас до окончания паспортов оставался ровно месяц. Пермиты получили ровно на месяц- до окончания паспортов. Продлили паспорта и подались на новые пермиты. Получили новые пермиты с теми же датами. 26.03.22-26.03.2025 🤷♀️
-
LOL. Всі зміни до законів приймаються законом. Ви, мабуть, навіть першу строку не змогли прочитати та зрозуміти "прийняли Закон про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку обробки...". Співчуваю ....
-
Ну, що хто сьогодні зловив. У кого вийшло. Пробувала з телефону, результату нуль.
-
Добрий день. Допоможіть будь ласка, подаю форму на отримання фінансової допомоги. Заповнюю на себе та додаю трьох дітей, але не пропускає. Пише на двох дітях помилку, хоча всі дані введені вірно. Хто стикався з таким і що робити? Дякую!
-
А где тут "насыпанные цифры"? Или у вас проблема - путаете буквы и цифры? t.me/prcuaet/39128/65033
-
Доброго вечора можливо хтось підкаже хто возить людей на Ніагара Фолс на водоспад якщо можна контакти з Міссіссаги
12 Jan 2024, 17:45
51860/431111
less than a minute ago