PR CUAET
-
Ні, я не отримую з Консульства. Я пішла іншим шляхом - отримую з України і мені там її перекладають. То чи треба її додатково якось завіряти, якщо на ній буде апостиль і вона з нотаріальним перекладом?
-
Військово-облікові документи, із тої інформації що зараз ми бачимо в інтернеті, в посольствах/консульствах повинні будуть предʼявляти тільки чоловіки 18-60, якщо звернуться за послугою.
-
Нет, к ним требований нотариально сертифицированного перевода нет. А справку о несудимости с консульства украинского вы получаете сразу на англ языке
-
То якщо є військовий квиток, то новий закордонний паспорт планують не видавати? А лише документ на повернення в Україну, я правильно розумію?
-
Та навряд чи так довго тягнутимуть
-
Сину 16, у лютому буду замовляти паспорт новий йому, підозрюю, що будуть тягнути до 18 щоб віддати новий паспорт.
-
Доброго дня! Мене звуть Ліза (офіційне ім'я на сайті Спілки Перекладачів Саскачевану - Yelyzaveta Svitachova). Пропоную послуги нотаріального перекладу (українська, англійська, фрацузька та російська мови). Терміни виконння замовлень та вартість послуг: - не терміновий переклад (1,5 тижні) - $35 за сторінку; - терміновий переклад (1-2 робочі дні) - $55 за сторінку. Ви отримуєте вже нотаріально завірений пакет документів. Будь ласка, звертайтеся. Буду рада допомогти. Всім гарного дня! P.S.: Маю вже більше 100 задоволених та вдячних клієнтів, у тому числі і з цієї групи. Буду вдячна за відгуки під цим дописом 🙂
-
Може це міжнародне порушення прав і будуть правки/зміни
-
У homeless є документи цікаво?)) йогуртики вони коштують по документам))) серед них ще можна загубитися))
-
Судячи з трекера нікому в Квебеці ще не прийшов AOR. myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker Після того як матимете AOR зможете на GCkey привʼязати і бачити там оновлення. Але загалом програма дуже нова ще, людям максимум запит на біометрію прийшов і все. Чекайте.
-
Загубитися серед якоїсь сотні людей?))) Там в усій провінції 38 000 населення усього))
-
Ага 😂загубитися можна
-
Там можна без документів жити?)))
-
Поїдемо в Нанавут 😂
-
Треба виїхати, а потім брати, бо якщо ви взяли свідоцтво хоча б за день до виїзду, у вас все ще був день щоб здійснити злочин
-
Если я 6 месяцев назад был в румынии и сделал там справку о несудимости Они действительна ? В румынии я был 10 месяцев и страну не покидал
-
І тепліше)) взимку до мамки у бейсмент на борщики, а влітку губитися серед калгарійських кущів, пляжів, гор
-
Дякую
-
Короче, колеги по нещастю, цей новий законопроєкт це жесть Майже все так само як і було в попередньому включаючи арешт активів и таке інше Окрім цього українці що проживають за кордоном постійно і незалежно від сроку (хоч 20 років умовно) мають стати на облік або ТЦК подасть до суду за ухилення
-
Ото вже, мабуть, простіше)))
12 Jan 2024, 17:45
53630/434463
44 minutes ago