PR CUAET
-
Зв існо наявність самоїбдовідки обоаязкова
-
Сайт не обновлявся з 2015го...
-
Це не іатрукція а рекомендація. You can
-
Пишуьь що є тисячі випадків коли цього достатнбо і люди отримувалин номінацію
-
Це можуть розцінити як приховування фактів, тим паче є чітко прописана інструкція як зробити довідку з різних країн.
-
Завірення в консульстві не є обовязковим, інформація застаріла пишуть. Перекладу достатньо
-
Ну а як офіцери проводять бекграунд чек не знаючи рідних мов більшості заявників?)
-
Бажаю Вам успіху, а ще офіцеру заодно нагадайте вивчити українську, бо по тому коду якраз він попаде на український сайт, де все написано українською
-
Скажу що там є кюар код який можна відсканувати і олразу побачити що з довідкою все окей) адже лінк веде на уряядовий сайт
-
Ви знаєте, я не буду з Вами сперечатися, просто одне питання - якщо Вам офіцер дасть запит на довідку з консульства, Ви також будете йому такі повідомлення писати і доводити свою правоту?
-
Ну оце вже Ваша повинна бути проблема - надати документи, які офіцер зможе прочитати, якщо Ви зробите довідку через консульство, то саме в консульстві перейдуть по коду, побачать що все ок, перекладуть на англійську і поставлять печатку і підпис
-
Максимум для іміграц цілей, 8.5 в середньому
-
Не, ну вы так не списывайте его со счетов, вдруг шкаф будет шататься 🤪
-
Добре бути 29 річним. За магістра там гулькин ніс додається, а ось за вік огого
-
У багатьох країнах аплікантів є посольства та консульства Канади, де завжди є персонал, який володіє мовою цієї країни. IRCC ж не лише в Канаді сидять, а по всьому світу.
-
Я просто думаю що з огляду на те що тебе по твоїй/твоїм країнам все одно перевірить csis довідка про несудимість це чисто формальність і заморочуватись із консульством немає сенсу
-
cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/publications/GR_Selection_Travailleurs_Qualifies.pdf
-
не обов`язково нок 0-2 але якщо нижче за досвід можуть не дати балів NOC = CNP
-
Подскажите, кто знает, для RSWP нужна работа по NOC 0-2? Подойдет ли работа воспитателем/помощником воспит. в детском саду? И еще в Квебеке NOC это CNP?
-
Csis
12 Jan 2024, 17:45
56639/452839
44 minutes ago