PR CUAET
-
Можете поділитися посиланням на такі групи?
-
Дуже дякую. 👍
-
Так Загугліть noc 75110
-
1. Ці всі професії по одному ноку? 2. можна силку цього?
-
Да, Вы правы, если билет единый. речь шла про разные билеты, сейчас поправлю свое сообщение. Спасибо, что заметили.
-
Дякую
-
Ні. Нам все робить апостіль
-
Зрозуміла дякую. Я ще побачила в ютубі, що говорить до Wes потрібно подати, але не розумію куди.
-
Наскільки я памʼятаю ви заповнюєте до вес на вашу нинішню фамілію. А до апостіль юа, додаєте паспорт, диплом, додаток та всі зміни прізвищ. Вони готують всю інформацію для вес
-
Доброго дня всім! Таке питання якщо 2 рази була зміна фамілії де це потрібно вказувати? Дякую
-
Дякую за відповідь
-
Скажіть будь ласка якщо вже зроблена евалюація через WES і переклад також. Як дізнатися чи переклад від сертифікованого перекладача? І якщо там є штамп українською мовою і його не переклали на англійську. Чи це може бути проблемою? На сайті ircc вказано що печатки також мають бути перекладені, але і у WES знають як підготувати пакет документів для IRCC.
-
Хай щастить, це тільки початок, далі буде цікавіше 😂😂😂😂
-
Зрозуміла , я вже перевела, незнала у наших з України, зрозуміла дякую👍
-
Вам надо сейчас сделать второй действующий загранпаспорт, и раз вы ещё не в Канаде - вы как раз можете его оформить за 2-3 недели. С новым паспортом по прилёту вы попросите в аэропорту выписать вам воркпермит уже на 3 года.
-
Як додатися до групи? Дякую
-
Ви будете через апостіль спілкуватися з нашими українцями. Все у них ще перепитаєте. На всяк випадок. Я все люблю питати і питати. Переклад теж у апостіля можна робити. Вони все самі роблять. З нас тільки гроші, що у вес , що у апостіль. У вес немає ніякої можливості щось прикріпляти.
-
О боже, дякую, Канада мені кажеться тут все сплошні квести за що не візьмися, особливо з документами. 🤪
-
На кожному кроці. Але я бажаю вам, щоб я помилилася 😳😜👍
-
Ви мене заінтригували 🫣 походу ще будуть квести , я так зрозуміла😊
12 Jan 2024, 17:45
57687/466232
less than a minute ago