PR CUAET
-
Можна будь ласка хронологію Вашої заявки, цікавить як справа розвивається після біометріі
-
Ви вже з крайнощів у крайнощі. Тут повно робіт з вищими зарплатами. Але для тих, в кого вона мінімальна - теж є якась можливість вижити. В Україні ж навіть на середню зарплату після вирахування податків не прожити. Про житло взагалі мовчу. Ви знаєте, яка зарплата в Україні у вчителя-початківця? Як прожити йому на зарплату? Міняти роботу? Так, це вихід. Але чому? Чому людина не може нормально жити, працюючи вчителем? А в Канаді може
-
online.mfa.gov.ua/application
-
Ввійшла на е-чергу,місць звичайно нема,автоматично записало на запис,чекаю 2 місяці на свою чергу. У когось так само було?
-
Ну вы же считаете плюсом возврат налогов малообеспеченым, вот я и пишу что можно вообще не платить. Я так думаю, что нет смысла продолжать, понятие "нормально жить" слишком разное для всех. Я вам желаю, чтобы все сложилось как вы хотите, спасибо за поговорить)
-
Нема різниці чи існуюча позиція чи нова, головне бажання роботодавця то робити. Процедура- роботодавець наймає консультанта, і він то робить.