PR CUAET
-
В Украине цветные копии считались незаконными, даже цветная распечатка или копия могла расцениваться как подделка документов. Насколько я знаю, копии документов должны быть только ч/б. Как тут - ещё не сталкивалась.
-
в першу чергу треба завірити копії без перекладів. в консульстві то робиться ососбисто чи надсилаючи. перевіряють вірність і особу і все завіряють. писав їм це питання, то казали приїздіть без черги, але як приїхав довідки про відсутність судимостей робити, то каже тільки осоьисто по запису) під настрій і навантаження, я так розумію. далі то все перекладаєте (все що не англ чи франц) і далі заповнюєте форму з сайту евалюації і надсилаєте. процес довгий і затратний
-
Потім потрібно ще нотаріально звіряти, чи цього достатньо?
-
-
Просто вкласти в конверт. У нашому консульстві розуміють українську 😉
-
Я з Дніпра в Торонто відправляла. По якій причині відмовили?
-
Чого не відправляє? Вони по всьому світу відправляють. В Канаді вам доставить служба UPS
-
Доброго дня. Пробачте, не можу знайти. На яку адресу в Польщі відправляти запит довідки про несудимість (Польща). Правильно, я розумію, що потрібно заповнити бланк, сплатити з польскої карти в відправити на ...адресу?
-
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, де можна в Манітобі про апостилювати канадське свідоцтво про народження дитини для України