PR CUAET
-
Чого не відправляє? Вони по всьому світу відправляють. В Канаді вам доставить служба UPS
-
Мерси
-
Доброго дня. Пробачте, не можу знайти. На яку адресу в Польщі відправляти запит довідки про несудимість (Польща). Правильно, я розумію, що потрібно заповнити бланк, сплатити з польскої карти в відправити на ...адресу?
-
Да. Проще всего сразу сделать фото и бумажное, со всеми данными на обороте и электронное в правильном формате. Обратную сторону сканируете с бумажного и прикрепляете. Я так понимаю на оборот требование качества не распространяется, можно pdf.
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, де можна в Манітобі про апостилювати канадське свідоцтво про народження дитини для України
-
Дослівно, ми у Канаду не відправляємо, через Укрпошту відправили. Я так розумію, що це залежить від спеціаліста на пошті
-
Так, буду знати. При цьому по різних великих городах питали і всюди відмовили
-
Почитала останні коментарі… Є таке поняття англійською OVERTHINKING - це коли людина так сильно думає, що надумує собі зайвого. Тепер про фото. Є ДВІ інструкції: як зробити фото (папірчик для фотографа) і як додати фото до вашого файла.
-
Там оформлення посилки, листа займає трохи більше часу ніж оформлення по Україні і нам це робила начальник відділу завжди. Ще згадала що в 1 також відмовили, але порадили на яке відділення проїхати і там точно зроблять
-
Удачи 🙏
-
Уже знаю про це точно, якщо що, буду просити наполягати. Дякую☺️☺️☺️
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи приймають переклади зроблені українськими агенціями (штамп і підпис перекладача , але без нотаріального завірення)?
-
Ось все, що на парірчику - це не вам, це фотографу. А вам - відсканувати фото з двох сторін і причепити скан до аплікації. Обожешмійякскладно 😝
-
І який вихід?
-
Я на чорно працюваа все життя тому нічого було вказувати...хіба вказаа що у польщі працював і вкпзаа то шо у запрошенні писало ,що я купив щоб зробити візу польську.
-
Може бути і проблема, як на це подивіться офіцер
-
Може бути , а може і ні. Все залежить від прискіпливості офіцера
-
Добрий ранок.Підкажіть будь ласка якщо на куает вказав відмову у візі сша а на федеральний етап ні,це дуже велика проблема?
-
Якщо позаповнював неточну інформацію і таку що не зможу довести при подачі на візу куает ,в анкети то чи при подачі на пр не будет проблем?
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
62684/429785
3 minutes ago