PR CUAET
-
Да,конечно они могут проверить Не хочется рисковать Просто интересно ,а если ты работаешь как апрентис то на федеральную если сразу подаваться ,так можно будет ? Или тоже нельзя 🤷♂️ Буду благодарен за ответ ,совет
-
Та тут ще навіть до грудня далеко, які там січень та лютий
-
Школа та ВНЗ
-
Підкажіть будь ласка у формі ІММ5669 у розділі Education 1 розпочинати з інформації про школу чи про останній заклад освіти?
-
А он никогда на гос службе не работал. Человеку 26 лет. Он универ закончил и пару лет на телеканале работал, но не журналистом, а технишн какой-то.
-
06.12 подался, сегодня звонили работодателю, статус Application Assigned for Assessment
-
Це якись унікальний випадок. Моя рекомендація проста для тих хто готується подаватися на PR одразу додавати документи або пояснення, а також спеціальні форми, це зекономить час та трішки нервів в майбутньому
-
Дякую
-
скільки очікувати підтвердження довідки з дії в консульстві? відправив 18.01 і тиша
-
Дякую, я хвилину назад так і вирішила собі.
-
Скануйте всі перміти, бо по першому видно коли ви в'їхали і на підставі чого перебуваєте( працюєте тут), і останні також, бо там кінцева дата
-
От последнего к первому
-
Наверное не надо сообщать если на момент подачи умерший был жив. Мои соболезнования.
-
Всім привіт! Чи є хто проходить процедуру підтвердження українського диплому, з урахуванням набуттям чинності Конвеції про апостиль від 11-го січня 2024 р.? Чи правильним буде 1-й крок: - подати заявку на апостиль в відповідний компетентний орган в Україні (наприклад apostille.in.ua)? Буду дуже вдячна за допомогу та підказки!
-
І'm Johnny Написав Вам в лічку. Дякую.
-
t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0
-
Добрий день Чи обовʼязково робити апостиль на українські дипломи? Чи вистачить перекладу і печатки нотаріуса?
-
Номер вже є,а знайти трекер не можу
-
Довго щось. Ми два тижні чекали у жовтні
-
Добрий день. Потрібна консультація по мед. страхуванню в Альберті. До кого можна звернутися?
12 Jan 2024, 17:45
64515/474652
19 days ago