PR CUAET
-
Да,конечно они могут проверить Не хочется рисковать Просто интересно ,а если ты работаешь как апрентис то на федеральную если сразу подаваться ,так можно будет ? Или тоже нельзя 🤷♂️ Буду благодарен за ответ ,совет
-
Це якись унікальний випадок. Моя рекомендація проста для тих хто готується подаватися на PR одразу додавати документи або пояснення, а також спеціальні форми, це зекономить час та трішки нервів в майбутньому
-
Скануйте всі перміти, бо по першому видно коли ви в'їхали і на підставі чого перебуваєте( працюєте тут), і останні також, бо там кінцева дата
-
Наверное не надо сообщать если на момент подачи умерший был жив. Мои соболезнования.
-
Всім привіт! Чи є хто проходить процедуру підтвердження українського диплому, з урахуванням набуттям чинності Конвеції про апостиль від 11-го січня 2024 р.? Чи правильним буде 1-й крок: - подати заявку на апостиль в відповідний компетентний орган в Україні (наприклад apostille.in.ua)? Буду дуже вдячна за допомогу та підказки!
-
t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0 t.me/+50fAGDstWAE1YzA0
-
Добрий день. Потрібна консультація по мед. страхуванню в Альберті. До кого можна звернутися?