PR CUAET
-
Знаю двох блогерів, які по цій програмі отримали ПР , одна в БС, одна в Онтаріо www.instagram.com/olha_makeieva?igsh=bW5kMHhsejk0cTBx www.instagram.com/nadiia.slova?igsh=aW84ZWYyZnl0bXdw
-
Cec non-Pnp AOR Oct 11 BIL Dec 22 Final Decision Jan 26 Portal1 Jan 31 Portal2 Feb 8 Copr Feb 12 Etobicoke
-
Друзі,відгукнетесь будь -ласка той,хто робив доручення в окремо переклад для апостоля. Є питання . Дякую
-
Ця професія не є Compulsory, тобто не вимагає сертифікату. Але потребує Red Seal. Тут вже не знаю, чи можна подаватись без ред сілу
-
бо ось воно не помічено помарачнвим кольором
-
Тому мій чоловік теж карпонторам працював за кордоном але тут сказали тільки коли пройдеш навчання візьмуть (а це 4роки) ну і коли ти вчишся ти не можеш подати на номінацію
-
на сайті AOS треба мати ліцензію після апрентіса якщо воно compulsory, але в данному випадку воно є НЕ compulsory
-
Не всі консультанти, як і люди інших професій, добросовісно виконують свою роботу
-
Я теж хвилювалась за це, розумію вас)
-
І коли маєш сертифікат вже інша заробітна плата а так як у звичайного лейброра але працює як карпонтор виконує функції та і таке
-
Оо, ну вам супер з шефом пощастило )) Бо мій то і робе навіть роботу карпонтора зараз але позицію таку йому не дають поки не пройде навчання для них важно щоб мав сертифікат
-
Ой, супер дякую) Бо працює вже десь місяців 9 і офіційно і все гуд, але вчора щось до ночі не спалось і почала читати чат і натрапила на схожі питання, та і таке) Дякую вам)
-
И не только в провинциях а и других странах
-
ред сіл треба, щоб вас визнавали по всім провінціям
-
тим паче)
-
Думаю, якщо взяли на роботу і всі задоволені, то їм байдуже чи є Ред сіл чи ні.
-
Та ж сама ситуація. Боюся що вони не побачили оплату і прийдеться чекати півроку
-
Я отримала доручення від нотаріуса,тепер треба переклад для апостіля. Хочу дізнатися у того,хто таке робив дещо
-
Дякую. Спробую в них подивитись. Бо в адміністрації не зовсім зрозуміло пояснили алгоритм дій🫣
-
Апостиль не потрібен
12 Jan 2024, 17:45
65512/428635
5 minutes ago