PR CUAET
-
Правильно завірені переклади з України абсолютно підходять, не хвилюйтеся. Якщо треба переклади , можете звертатись сюди, все швидко і з підходящим засвідченням: Info24veritas@gmail.com +380 (97) 788 97 99 (Viber, WhatsApp)
-
Не біометричний паспорт(35%) одна з причин І не зрозумійте не правильно решта 65% це тривожність через цей законопроект 😂 Да його не прийняли , і ніхто не знає як що буде. Але мені так спокійніше
-
чи підійде на in-demand робота за контрактом?
-
А в Іспанії простіше і швидше?
-
Тю. Знайшли проблему. Одружити з чілійкою/чилійцем.
-
Ціна білети , вигідніше для мене тільки ДП Документ в Іспанії . В моєму паспорті expired Шенген, тому запасний варіант це Турція (але в Турції ДП документ великі черги , у них є канал в телеграм можна ознайомитись з цією інформацією). А так ще є Польша …. Але знову для мене це Шенген
-
....
-
В оренду дати 😅за дорого 💴
-
Щоб за другу мову отримати додатково 62 бали ( 12 за екзамент і 50 за знання другої мови), то французька має бути по кожному пункту clb 7. Якщо менше clb 7, то там 50 балів не буде і за французьку орієнтовно лише 4-6 балів додасться Це для Експрес ентрі
-
А чоловіка/дружину в такому разі куди дівати? 😂
-
Добрый день ,я немного запуталась . Может кто то объяснить за переводы документов для АОS. По поводу диплома я поняла через WES и апостиль нужно , а как на счет документов остальных . Слышала что нужно у местных переводить и заверять на апостиль , или такие документы как справки о несудимости,свидетельство о рождении и аттестаты можно перевести у кого угодно ?
-
Думав паспорт тільки особисто можна забрати,хоча було б добре і економніше особисто ще раз не іхати
-
Так, в них є ДП Документ точно.
-
В момент коли я збирав інформацію (2-2,5 тиждні тому) там було реально пройти , тим баче у них здається є ДП Документи і в Мадриді і в Валенсії
-
Ага, і жили вони дружно і щасливо 💃
-
Сегодня есть смысл ловить?
-
Та як ви бачите, усі подають документи по-різному. І в багатьох нічого не просять переробити. А у декого усе легалізовано, а ще й купу уточнень отримують. Я Витяг брала з апостилем (як заміну консульській легалізації), бо це дуже важливий документ, то хай так буде (навіть якщо й не вимагають апостиль поки). Свідоцтва про народження, атестат - переклад в Україні з печаткою бюро перекладів.
-
хоча кілька днів тому писало 24 дні
-
Де саме таке вказано? Я нічого не докладав так як робив заздалегідь, приблизно 2 неділі очікування було до 20 днів
-
У нас ЕКОПР був 19 січня, карти ще нікому на прийшли. Аплікація додана до трекеру, фінального рішення ще немає. Отже, навіть на друк не відправили ще. Дзвонила їм на минулому тижні, то сказали, що процесінг тайм 33 дні. Буду дзвонити на 34-ий 😅
12 Jan 2024, 17:45
66913/439861
about a minute ago