PR CUAET
-
хоча кілька днів тому писало 24 дні
-
Де саме таке вказано? Я нічого не докладав так як робив заздалегідь, приблизно 2 неділі очікування було до 20 днів
-
У нас ЕКОПР був 19 січня, карти ще нікому на прийшли. Аплікація додана до трекеру, фінального рішення ще немає. Отже, навіть на друк не відправили ще. Дзвонила їм на минулому тижні, то сказали, що процесінг тайм 33 дні. Буду дзвонити на 34-ий 😅
-
А там же указано, что нужно прикладывать письмо с запросом из Консульства, или можно без него? Сколько ждали справки?
-
Извините, я может пропустила... Я стараюсь читать постоянно, но этих чатов гора просто...
-
Я намагався вам пояснити що все простіше, але ви мені навіть не відповіли декілька разів 😂
-
Интересно я же могу в одном имэйле себя и мужа указать
-
Ну раз вы так получили,значит работает. Тогда гора с плеч , отправлю документы в скором времени. Спасибо огромное! Переживала за это.
-
Я просто загуглив дані IRCC і як на скріншоті вище все вказав
-
Поэтому я и думала заранее нельзя и как ее потом получить... не будут же месяц ждать пока я доотправлю документы
-
Можете пожалуйста подсказать где найти эти заяви от апостиль юа их должно быть три
-
Очень странно тогда, что у нас тоже статус просто сабмиттед, а карту старшей дочери мы уже получили 🤷♀️ Тайны IRCC не поддаются никакой логике.
-
Взаємно
-
Заскринила ваш ник)) Буду писать если что) Хорошего дня!
-
Типу тимчасова робота? Ні, тільки перманент
-
Мы выезжали с Канады даже когда был портал 2. Но правда в Америку и своим транспортом.
-
Добрый день. Есть ли тут те, кто получил Portal 1 и нужно было выехать из Канады?
-
По пошуку знайшла, що декому не дають Job Offer, але відповіді не знайшла. Підкажіть, будь ласка, якщо роботодавець не дає Job Offer, але дає лист на офіційному бланку і переліком ставки, годин, обовʼязків і т.п. Чи можна подаватися без Job Offer?
-
Добрый день. Есть ли тут те, кто получил Portal 1 и нужно было выехать из Канады?
-
Хто подавався останнім часом, можете будь ласка проголосувати щоб побачити статистику
12 Jan 2024, 17:45
66930/429666
about a minute ago