PR CUAET
-
То есть ,если я в Канаде принесу на перевод сканы то проблем не будет?
-
Так в мене таке саме питання, один з моїх родичів буде в Україні на момент подачі (депендант основного апліканта). Тому мені теж актуально це запитання і я намагаюсь знайти логічну і процесну відповідь. В мене нема цілі посперечатись чи щось ще) Я знаю що люди писали що довідки з Дії повертали і знаю також що багато людей в цій групі з подивом дізнались що треба прикріпляти оригінали всіх документів українською, а не тільки переклад. Тож є вірогідність, що повернута довідка була якраз просто перекладом і не мала оригіналу. Чи навпаки, не мала перекладу в принципі. Ми не знаємо точно, бо я особисто ту людину з дозапитом по довідці в чаті не зустрічала, а всі деталі кейсу з часом звичайно пропали.
-
я відповів на запитання людини. а чи ви перекладаєте в консульстві чи в інших місцях - справа ваша. в групі вже обговорювали питання про повернення офіцерами перекладених довідок не в консульстві
-
Подільтіся інформацією, може хто вже дізнавався. Якщо через дію я зловлю вільне віконце на паспорт, а прийде замість мене чоловік консульство його прийме? Чи треба ловити слот через його дію?
-
Це мʼяко кажучи дивний процес, бо довідки отримані в Україні не потребують завірень у консульстві. Ми ж не завіряємо свідотство про народження чи шлюб. Я навіть не впевнена що консульство опрацює запит людини, яка в Канаді ніколи не була. Ба більше, консульство в принципі потрібно тому що Дії раніше не було і в громадян закордоном не було можливості звернутись в МВС за необхдними довідками. Наразі Дія цей етап замінює. Розумію що поки не оновили інструкції в ircc люди будуть так робити, але для перебуваючих в Україні звертатись у консульство в Канаді це також максимально не по процесу.
-
Мы переслали потому, что не было возможности делать сканы по месту. Один раз отсканировали и на этом все )) Оригинальны не требуют из-за электронной подачи.
-
Та переживаю,может потребуют где оригинал документов,не знаешь что кому в голову взбредёт)) просто сейчас есть возможность ,не дешёвая конечно же ,переслать почтой оригиналы,и думаю стоит ли заморачиваться
-
Secondary school це з 9-12 класи
-
Тут з 1по 6 це elementary school, 7-8 middle school, 9-12 high school