PR CUAET
-
Дякую. Можливо ви володієте інформацією щодо того за який термін можна подаватись на новий паспорт? Чи можна мати 2 паспорти. Бо за рік закінчиться термін, а я буду десь за пів року подаватись на PR і переживаю що по серед обробки даних у паспорта закінчиться термін і вони запросять новий, а по чуткам його не так швидко робити і процес PR значно затримується. Писали що якщо мати другий паспорт то одразу по закінченню терміну старого ти можеш подати новий. Можливо ви знаєте чи то є так?
-
по health card. Яку і всім. Перелік є на офіційних сайтах.
-
В мене теж , можливо сбій системи
-
На жаль ні
-
А десь можна почитати яку страховку по CUAET роблять?
-
поки ще на нові перміти, рекодс CUAET до 31.03.2024 нема оплати.
-
це треба там, де ви знайшли страхову - в їх калькуляторі підбирати програму з різними опціями і він буде видавати суму страховки. PS. Ще без медикаментів.
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, продовжили паспорт дочці, подаю на продовження study permit. Чи потрібно сплачувати якийсь збір за продовження?
-
через ДІЮ ні до чого не записують. Записують на сайті , доступ до якого ідентифікують через електронний підпис, яку можно отримати за допомогою КЕП файловий, ДІЯ, банк ID.
-
Тоже ждем
-
А така як CUAET пропонує скільки б коштувала? Там без стоматолога і косметолога.
-
У вас вийшло ?
-
так, але ж під таку сумму там будуть тільки важки випадки. Тобто, насморк не підпаде.
-
А якось можна по цьому списку зрозуміти чим цей роботодавець займається? І які є посади в цього роботодавця ? Мене цікавить робота помічник вихователя , може якось по НОКу можна якось простіше розібратися , дякую
-
ну если юридического усыновления нет - то его уже нет. И сыграет это роль или нет - уже узнаете по факту. Вы все равно будете прикладывать его св-во о рождении, в котором другой отец. Приложите еще и решение суда о лишении родительских прав биологического отца. Все с переводом. Потому что в противном случае - нужно еще и нотариальное согласие его биологического отца. Ваш ребенок если и не подходит под критерий усыновленного ребенка основного заявителя. но он подходит тогда под критерий прочий зависимый член семьи, так как у него только один родитель с правами опеки - это вы, но вы являетесь членом семьи основного заявителя и ваш несовершеннолетний ребенок тоже становится членом семьи основного заявителя. Но на случай, если у вас потом запросят все-таки документ об усыновлении - вы можете за это время подготовиться и оформить усыновление в Украине, поручив это каком-то юристу через доверенность.
-
Супер, дуже дякую)
-
Дуже схожі але не ті, у мене були всі 20варіантів. Купували 10сетів в них по 2 в середині, та приклади відповідей на які оцінки ви претендуєте.
-
Наче розібрався, буде десь до 100$ в місяць за страхівку. Дякую!
-
Ніяких нема.
-
Звісно ж що не ті. Просто подібні
12 Jan 2024, 17:45
7278/429859
less than a minute ago