PR CUAET
-
🤓 Якщо ви перебуваєте в Канаді за заходами CUAET, ви маєте час до 31 березня 2024, щоб безкоштовно подати аплікацію на Visitor Record для дітей. 👉 Ось детальна відео-інструкція, як це зробити. Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як відповісти на запитання, заповнити форми, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). youtu.be/0zsK1pq0kgc
-
Підскажіть, будь ласка, хто знає, Customer Success Manager (IT, cloud platform) може кваліфікуватися по STEM???
-
Цей закон не факт що взагалі набуде чинності. А якщо й набуде чинності, то ще є у чоловіків 60 днів, щоб зареєструвати так званий кабінет. А це значить, що якісь санкції можливі лише через 60 днів. Але в чому проблема людині із-за кордону зареєструвати той кабінет і отримувати консульські послуги? Чого боятись чоловікові за кордоном? Якщо я не помиляюсь, якщо держава буде переслідувати й обмежувати у правах, то це вже біженська справа.
-
Маєте надати листа з роботи, в якому будуть подібні обовʼязки до нок прописані. Написати так, щоб не викликало питань
-
Є схожій але не на 100%, я маю сама вирішувати? Чи вони перевіряють? Дуже дякую за відповіді! 🌹
-
Виберіть якщо можливо собі нок, який входить в стем
-
Я з цим не сперечаюся, абсолютно розумію,що відкладати по 50 долл не дуже поможе:) сама поки не навчилась відкладати:) але знаю багатьох канадців,які саме так вирішують питання для своїх тваринок. У нас пес ще відносно молодий, поки все в рамках норми. Маємо акаунт в онлайн ветеринарному сервісі (щось накшталт Twlus health,але для тварин). Поки користуємося ним по різних питаннях, до «живого»ветеринара ходимо на щеплення і регулярні чек апи:)
-
А якщо балів не вистачати буде, паралельно можна на іншу програму подаватися? Або мені або чоловікові…?
-
Звісно, без проблем
-
Подскажите пожалуйста, сколько времени занимает переделать Work Permit, что бы получить его без ограничений на работу?
-
Я уже все узнал, думаю бар менеджер может вытянуть это ))спасибо за информацию )и опыт у себя есть уже от прошлой работы 3 года с переводом
-
Вітаю спільното! Скажіть будьласка, хто подавав на отримання довідки про несудимість в Консульство Україри в Едмонтоні… скільки зайняло часу у вас до отримання ? Дякую
-
Місяць +/- декілька днів , відправили в січні , у лютому отримали. Відправляли вже після кіпішу що можуть обмежити консульські дії 😄. І відправляли з витягом з дії , бо кажуть якщо просто анкета без витягу , то набагато довше роблять
-
Двома мовами , як і самі питання в анкеті стоять так навпроти і пишеться відповідь. На українській і на англійській мовах
-
Підкажіть будь ласка анкету на несудимість потрібно заповнити лише українською мовою?
-
Анкету заповнюється українською мовою t.me/canada_ontario_info/157?comment=990 , довідка буде видана англійською!
-
Скажіть будь ласка по яким програмам найшвидше дають PR?
-
Якщо взяти довідку про несудимість в Україні, але ми наразі вже 2 роки в Німеччині, чи потрібно брати довідку і з Німеччини ? Дякуємо
-
Чи необхідний апостиль на довідках про несудимість, що витребуються за дорученням з України в районному відділенні (варіант отримання довідки з інструкції IRCC)? В вимогах на сайті така вимога не згадується. При подачі пропонують зробити апостиль, але то додатковий час і кошти. Чи достатньо буде зробити переклад в сертифікованого перекладача ?
-
Доброго времени.Подача по cuaet,кто не успел до 15 июля,только на туристическую платно?)
12 Jan 2024, 17:45
78991/412112
16 minutes ago