PR CUAET
-
Маєте надати листа з роботи, в якому будуть подібні обовʼязки до нок прописані. Написати так, щоб не викликало питань
-
Є схожій але не на 100%, я маю сама вирішувати? Чи вони перевіряють? Дуже дякую за відповіді! 🌹
-
Виберіть якщо можливо собі нок, який входить в стем
-
Я з цим не сперечаюся, абсолютно розумію,що відкладати по 50 долл не дуже поможе:) сама поки не навчилась відкладати:) але знаю багатьох канадців,які саме так вирішують питання для своїх тваринок. У нас пес ще відносно молодий, поки все в рамках норми. Маємо акаунт в онлайн ветеринарному сервісі (щось накшталт Twlus health,але для тварин). Поки користуємося ним по різних питаннях, до «живого»ветеринара ходимо на щеплення і регулярні чек апи:)
-
А якщо балів не вистачати буде, паралельно можна на іншу програму подаватися? Або мені або чоловікові…?
-
Звісно, без проблем
-
Подскажите пожалуйста, сколько времени занимает переделать Work Permit, что бы получить его без ограничений на работу?
-
Я уже все узнал, думаю бар менеджер может вытянуть это ))спасибо за информацию )и опыт у себя есть уже от прошлой работы 3 года с переводом
-
Вітаю спільното! Скажіть будьласка, хто подавав на отримання довідки про несудимість в Консульство Україри в Едмонтоні… скільки зайняло часу у вас до отримання ? Дякую
-
Місяць +/- декілька днів , відправили в січні , у лютому отримали. Відправляли вже після кіпішу що можуть обмежити консульські дії 😄. І відправляли з витягом з дії , бо кажуть якщо просто анкета без витягу , то набагато довше роблять
-
Двома мовами , як і самі питання в анкеті стоять так навпроти і пишеться відповідь. На українській і на англійській мовах
-
Підкажіть будь ласка анкету на несудимість потрібно заповнити лише українською мовою?
-
Анкету заповнюється українською мовою t.me/canada_ontario_info/157?comment=990 , довідка буде видана англійською!
-
Скажіть будь ласка по яким програмам найшвидше дають PR?
-
Якщо взяти довідку про несудимість в Україні, але ми наразі вже 2 роки в Німеччині, чи потрібно брати довідку і з Німеччини ? Дякуємо
-
Чи необхідний апостиль на довідках про несудимість, що витребуються за дорученням з України в районному відділенні (варіант отримання довідки з інструкції IRCC)? В вимогах на сайті така вимога не згадується. При подачі пропонують зробити апостиль, але то додатковий час і кошти. Чи достатньо буде зробити переклад в сертифікованого перекладача ?
-
Доброго времени.Подача по cuaet,кто не успел до 15 июля,только на туристическую платно?)
-
Куди та коли надається довідка про несудимість?
-
так, з Німеччини теж потрібно. можна отримати в Німецькому консульстві в Канаді
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як виглядає цей процес на практиці, може хто вже цей шлях пройшов і отримав довідку з Польщі. Щоб дати друзям, які в Польщі, покрокову інструкцію. Я так розумію, це буде набагато швидше, ніж з Канади листуватись…
12 Jan 2024, 17:45
78994/429558
10 minutes ago