PR CUAET
-
Всі нулі - це not eligible. Отут порахуйте, має бути 67 балів www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers/six-selection-factors-federal-skilled-workers.html
-
Мене щойно не прийняли. Сказали сьогодні та завтра лише діти
-
Зрозуміло, тобто в такому випадку, бачити всі 0 це ок? Просто виглядало більше як помилка системи, всі нулі і все
-
Відправляла без підпису, як прийшов запит, все заповнила, роздрукувала, підписала рукою, зробила скани і відправила
-
Років скільки вам? Якщо більше 42 вам треба англ 9999
-
Дякую ;(
-
Ні, на жаль не знаю(
-
Понятно. Надо пытаться ловить все правильно и не надеяться на понимание с их стороны.
-
Я коли летіла з Канади, то ліміту не було, але треба було, щоб усе вмістилось у їх пакетик невеликий)
-
Ця сума не оподатковується. Якщо ви не вкажете в декларації, то ви не отримаєте повернення податку та можливі інші бенефіти за минулий рік
-
Ну то не завжди енфорситься, але ліміт насправді є. Як пощастить з працівниками на контролі)
-
А який номер офіцера, що обробляв заявку? Внизу листа має бути
-
Минимальный проходной последний 534
-
Ну, стабільність на пенсії - то вже теж доволі хороша річ. Бо нестабільність на пенсії - то щось взагалі страшне.
-
Друзі всім привіт. З усіма моїми даними мало б вийти 450 балів якщо вірити всяким калькуляторам. Хто підкаже, чи може цього бути достатньо для ЕЕ, якщо подаватись через федералів, а не провінцію? Дякую
-
Багато людей отримали WP впродовж 4 місяців. 1 місяць - то ще небагато часу чекаєте
-
Может быть все что угодно. Пока не отказали - статус пребывания у вас легален
-
Дякую❣️
-
Оу... Ясно. А якщо ще провінційна номінація? Це ж+600 балів?
-
Зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Ми подались у перших днях лютого, налаштовуюсь на 5 місяців)
12 Jan 2024, 17:45
92464/464992
3 minutes ago