PR CUAET
-
Я коли летіла з Канади, то ліміту не було, але треба було, щоб усе вмістилось у їх пакетик невеликий)
-
Ця сума не оподатковується. Якщо ви не вкажете в декларації, то ви не отримаєте повернення податку та можливі інші бенефіти за минулий рік
-
Ну то не завжди енфорситься, але ліміт насправді є. Як пощастить з працівниками на контролі)
-
А який номер офіцера, що обробляв заявку? Внизу листа має бути
-
Минимальный проходной последний 534
-
Ну, стабільність на пенсії - то вже теж доволі хороша річ. Бо нестабільність на пенсії - то щось взагалі страшне.
-
Друзі всім привіт. З усіма моїми даними мало б вийти 450 балів якщо вірити всяким калькуляторам. Хто підкаже, чи може цього бути достатньо для ЕЕ, якщо подаватись через федералів, а не провінцію? Дякую
-
Багато людей отримали WP впродовж 4 місяців. 1 місяць - то ще небагато часу чекаєте
-
Может быть все что угодно. Пока не отказали - статус пребывания у вас легален
-
Дякую❣️
-
Оу... Ясно. А якщо ще провінційна номінація? Це ж+600 балів?
-
Зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Ми подались у перших днях лютого, налаштовуюсь на 5 місяців)
-
Мій досвід подачі на номінацію: Intention to apply: 15/08/2023 Draw selection: 06/12/2023 Application for Nomination: 12/12/2023 Additional documents request: 06/01/2024 Attaching of the additional documents: 12/01/2024 Application Status - Decision in Progress: 12/01/2024 Approve: 07/03/2024 СС: @OstapBosak
-
Вітаю з наступним етапом! Додайте ваш кейс в трекер будь ласка, або оновіть що отримали reason for decision myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Чи була в когось така ситуація. Єтобіко, security is not started. Останній рух січень 12, медицину зарахували.
-
А копіі декларації ФОП додавати треба? Чи просто вказати суму з укр декларації з урахуванням переведення курсу на канадський доллар?
-
Entering Canada Флаг с листом Вам в руки! Лайфхаки, жизненный опыт, инсайты, гайды, аналитика t.me/enteringcanada
-
Дякую, я дзвонила вчора. Сказали що відправляли ще 26 лютого і що відправлять знову, але наразі тишина… от думаю завтра їм дзвонити чи почекати тиждень 🤔
-
Ну і офіс звісно Монреаль🥹
-
От у мене те саме, 28го лютого відправили, я дзвонила в пн, сказали чекати 5 днів) Але я подзвонила ще раз вчора і вони сказали, що зробили запит, щоб ще раз відправили і досі нічого😅 Завтра буду знову дзвонити (5 днів буде з моменту першого дзвінка)😂
12 Jan 2024, 17:45
92472/462957
3 minutes ago