PR CUAET
-
Ок, тенденція зрозуміла, не буде швидкого розгляду.
-
Привіт Можливо вже хтось розібрався. Чи вірно я розумію, що хто вже вляпався (взяв mortgage) - то мусить заповнити Underused Housing Tax форму - www.canada.ca/en/services/taxes/excise-taxes-duties-and-levies/underused-housing-tax.html Сам податок ніби не доведеться сплачувати згідно exemption Primary place of residence Чи то таки форма для більш спецефічних випадків, аніж взяв іпотеку для себе.
-
Печалька, будемо чекати 😞
-
Привіт. Підкажіть як діяти далі а то щось не можу ніяк зрозуміти шо робити. Оформив новий паспорт, через тиждень пішов забрав трек код. Зараз пише «Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи». Як його замовити сюди в Канаду найшвидше ? Десь читав шо наче DHL доставляє але як це зробити ?
-
Скажіть будь ласка чи потрібно перекладати біометричний і український внутрішній паспорт
-
А що на рахунок диплому з коледжу, він в мене на українській та англійській мовах. Диплом поділений на дві частини на одному аркуші
-
Вітаю, підкажіть будь-ласка, чи підходить для подачі на Манітобську програму MPNP переклад, здійснений в Імігрант центрі, завірений Notary public
-
Tak
-
Тобто отримати піар без evaluation не можливого, я правильно зрозумів?