PR CUAET
-
Дякую за відповідь.
-
І ви вже отримали евалюацію?
-
Та в мене диплом англійською мовою. Вірніше, двома - українською та англійською. Я дізнавалася, сказали, що переклад не потрібен
-
Добрий день. А як податись на подовження visitor record з новим паспортом? У дитини влітку закінчується старий паспорт на який оформлювали куает. Новий паспорт є, але не зрозуміло як діяти далі. Дякую
-
Так, одним файлом
-
Тобто, ви одним файлом завантажили й диплом і додаток? (Бо я не бачу там можливості додати ці 2 документи окремо)
-
Можливо підходить просто перекладений офіційним канадським перекладачем додаток та направлений в конверті або онлайн власноруч. Інакше сенсу такого ЕCA не бачу.
-
Вони так пишуть, проте на ділі приймуть ті документи які Ви відправили онлайн. Принаймі в мене був такий досвід з ними
-
Для установ іноземних держав - при подачі на ПР. Для набуття громадянства - не знаю...
-
Та про WES я знаю. Але намагаюся розібратися, як працює IQAS. Бо вже кілька людей робили там, і одна дівчина відписувалася, що все подавала сама онлайн. То я намагаюся зрозуміти, що я не так роблю.
-
Доброго дня порекомендуйте будь ласка контакти бухгалтера хто швидко відповідає і толковий. Я одним написала але на жаль чекаю від них відповідь вже декілька днів. Буду вдячна за рекомендацію дякую.
-
Ми перекладали для Манітоби для міграційного консультанту: переклад документу+афідевіт та печатка нашого бюро
-
Чудово! Дякую. Тож робитиму так само. Я перевірила, мій університет у recognized в них. Сподіваюся, проблем не виникне
-
Добре
-
Я вам напишу в особисті
-
Доброго дня, так скажіть будь ласка як пройти цю процедуру подачі на ЕІ та що робити коли апрувд?
-
Так, весь процес від подачі до отримання ECA зайняв рівно місяць
-
скажіть будь ласка в яке місто ваша мама прилетіла і чим обумовили не видачу work permit?
-
Підкажіть будь ласка, чи обов'язково здавати знову мед тест, якщо з моменту його здачі вже пройшов один рік, для продовження ворк перміту?
-
Якщо General Noс - раз на рік
12 Jan 2024, 17:45
Post 93609 of 389858
less than a minute ago