PR CUAET
-
Я так розумію, що є ще час на прибуття до Канади та отримання дозволу на роботу.
-
Але отримав такий лист на e-mail.
-
Все настільки індивідуально: кількість членів родини, кількість отриманих освіт....
-
Я вже не пригадаю
-
Я вже не пригадаю.
-
На скільки дається дозвіл? Або то вже вирішує особа яка його надає? Дякую
-
Доброго дня! Пропоную послуги перекладу документів. Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості в українських,європейських, американських бюро перекладів. Я член Асоціації перекладачів Саскечевану (atisask.ca/directory/yuliia-mykhailenko). Переклади для цілей іміграції виконуються з афідевітом, завіряються нотаріально. Більше інформації за посиланням prof-translation.ca. Поставити запитання стосовно перекладу можна через вебформу на сайті, написавши на [email protected] або в особисті повідомлення. Буду рада допомогти!
-
дякую🤓
-
Добрий день! Я хотіла запитати і уточнити, що впливає на PR і що краще уникати? І що не матиме впливу на PR? Напишіть будь ласка, бо я не чуючи ,дякую!
-
Добрый день. Вопрос: подруга прилетит в Альберту до 31 марта и получит WP по CUAET, оформит SIN. И улетит в Украину. Если через год она вернётся в Канаду с сыном (11 лет), то возможно ли ему будет оформить легитимный документ для временного резидента, чтобы он посещал школу и имел мед. страховку? На основании WP матери. Где об этом почитать на оф. сайте (нашла инфо о супругах иностранцев, которые работают в Канаде, но о детях не нашла). Или лучше сейчас с ним прилететь, чтобы получить документ в аэропорту? Спасибо