PR CUAET
-
А то прямо ніякої управи на них немає, просто ніхто за руку не зловив. Поки що. Може, й не українці то роблять, російською ж пишуть.
-
Ви заповнюєте тільки першу сторінку, решта лікар. Я завтра буду мати
-
Якщо дохід підходить під вимоги. Дохід контрактора чи сезонного робітника можуть не розглядати.
-
Думаю, якщо будуть зібрані докази, переписка, і скоєння шахрайства, працівники з айті зможуть відслідкувати, звідки пишеться, хто це робить. А там вже канадська влада розбереться, що з шахраями робити.
-
Та ще одній дитині успішно відправила заявку на visitor record. Йому в цьому році виповнюється 14 років,може пізніше захоче підробляти,чи я можу зараз створити ще і заяву на study permit для нього?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Так у консульства є дані хто піймав цей слот. Вже анонімно не зловити. Звісно якщо слот взагалі був...
-
Так, можливо для Вас це некоректно щодо «продовжити», але вони якраз вживають термін продовжити/ expand. А щодо того, що залишається, то там нічого не залишається... у відео, що закріплене, якраз пропонують ставити галочку щодо подачі вперше. Просто дивно, що інструкція на сайті і сама форма не співпадають, бо в інструкції якраз є пункт продовжити - expand. А документ видають звичайно новий, із новими датами...
-
Чи можна подовжити ворк перміт до 31.03 не маючи нового загран паспорта? Перший перміт був виданий на 3
-
Або навіть фотошоп
-
В 5406
-
Якщо цей слот - дійсно цієї особи, то так. А якщо просто узятий десь із чатів/груп - то не факт. Не факт же навіть і те, що людина, яка оплатить слот, його отримає. Бо його може й не бути (а просто могли скріншот з якоїсь групи вичепити)
-
Якщо вп вже був на 3 р - то переважно не продовжують. І новий вп не можуть дати на термін довший ніж термін паспорту.
-
Я б вам порадила правильно подати цю інформацію з міграційним консультантом.
-
Бо я, наприклад, у фотошопі не тямлю, але сама б доволі легко зробила такий "скріншот" навіть у Power Point. То дрібниці, будь-хто може легко зробити
-
ВОни вказують емейл. Переважно Ніагара
-
Якщо є що показати, я б показував.
-
Подача 29.11.2023. Тиша, АОР і запит на біометрію відсутні. Таке враження, що вони аплікантів жовтень- початок листопада розглядають по всім етапам, а інші зависли зовсім
-
Дякую, буду пробувати!
-
Ваші цифри нічим не підтверджені. 100 людей в місяць це 4.5 людини в день а насправді в день приймають від 10 і більше . Це з власних спостережень (довелося посидіти 3 години в черзі на видачу паспорта) Прийом з 9:30 ранку по 12:00 , на людину 15 хвилин (буває на 1 слот зразу у двох приймають документи) і це тільки до обіду. По моїх оцінках цифра від 250 паспортів на місяць
12 Jan 2024, 17:45
97606/447539
4 minutes ago