PR CUAET
-
Мій виїхав на територію рф, щоб у довіреності не було днр, і там зробив згоду. Тепер буду тут перекладати й додавати. Багато пишуть про засвідчення відповідної форми тут, у Канаді, онлайн. Але мій нотаріус сказав, що цей метод можливий, якщо інших варіантів немає. Нотаріус попросить копію свідоцтва про народження дитини, номер паспорта тощо. Краще питати в конкретного нотаріуса, який буде засвідчувати підпис, які документи потрібні. Я надавала українське свідоцтво про народження і український закордонний паспорт
-
Ми зараз не говоримо про людей, які подаються у серпні, ми говоримо про ситуацію листопадових і грудневих заявок, яких пропустили з аор, в яких зникли заявки, в яких не бачать документів прикріплених. Ви хоч би до кінця розібралися про що йде мова, перед тим як поради роздавати. І все ж таки, як ви самі написали, у вас є заявки з тимчасовими аор, тобто ви телефонували і їх отримали, а навіщо? Чому ж не прислухалися до своїх же порад і не панікували, що дасть той тимчасовий аор? Дуже зручно іншим розказувати що робити, а при цьому прикриватися конфіденційною інформацією. На цьому розмову закінчено. Гарного дня
-
Будь-де, лише про умови і години прийому читайте на сайті відповідного консульства.
-
Трошки не так. Якщо у вас є 2 діючих закордонних паспорта (строк одного з яких менше 12 місяців, але він все ще дійсний, хоч 1 день з цих 12 місяців) то ви звісно можете прийти у консульство, але вам відмовлять, бо не мають права забирати на знищення дійсний паспорт. Якщо у вас всього один дійсний (хоч 10 років ще його строк) ви маєте право зробити другий в будь який день, і залишити собі перший паспорт, написавши заяву у консульстві.
-
У мене подача 2 листопада Я сдала біометрію 8 грудня, і з тих пір тиша Багато разів писала на веб форму і мені завжди відповідають що аплікацію бачать просто чекайте
-
Саме так тому що це нічого для вас не змінить. В нас є заявки з аор,з тимчасовими і без тимчасових. І що далі?Паніки немає. Люди від початку знали що це все на довго. Є і такі які подалися в серпні. Але спокійно чекають і знаючи що програма закривається. Це як лотерея. Ви нічого не зробите. Або ви отримаєте пр або ні. Хіба ви цього не розумієте
-
Напишіть, будь ласка, свою фамілію в особисті
-
В Едмонтоні продовжують.
-
А хтось знає до котрої години консульство в Оттаві? Ніби було до 13:00 а Гугл каже до 12:00
-
Скажіть, будь ласка, продовжити паспорт можна лише в Оттаві? Чи в будь якому відділі, наприклад, в Едмонтоні?
-
У нас один есть , другой изчез
-
У мене є в активних записах
-
Доброго дня. Зареєструвалася і пройшла ID верифікацію ще в понеділок але досі не має підтвердження. Написала на пошту але мені чомусь не відповідають . Як можна прискорити процес верифікації
-
Я сьогодні, буквально пару повідомлень вище запитувала. Але все зрозуміло, як давати поради іншим - сидіть чекайте, посилайте промінці добра у всесвіт і ваші документи дивом дивним знайдуться то це ок, а як написати дату подачі і чи є аор то це вже конфіденційна інформація. Як зручно.
-
Доброе утро. Нужна помощь. Как можно получить доверенность от отца с оккупированной территории. Если у меня и ребёнка нет российских документов.