PR CUAET
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya
-
Нам папа дал доверенность с подписью свидетелей. Для приезда в Канаду . А сейчас для пиара запрашивают нотариально заверений документ.А там без российского документа не хотят ничего делать.
-
Процедура така сама, як я Вам описала в іншій гілці. Без слоту не можна зробити нічого.
-
Якщо ви взагалі не аплікантом по заявкам то чому роздаєте поради саме аплікантам що і як їм робити? Вже не перший раз я читаю повідомлення від вас в групі і як тільки люди починають з вами сперечатися, бо мають іншу думку то зразу відповідь - не займайте мене. Та ніхто вас займати й не буде якщо ваші поради будуть конструктивні, ще й подякують вам за них. Але своїми повідомленнями ви ще раз довели, що до ваших порад жодному учаснику спільноти дослухатися не потрібно
-
Доброго дня, цікавить зробити закордонний паспорт собі та чоловіку в Едмонтоні , хто робив нещодавно це реально? Бо записатись онлайн немає місць на рік вперед . Можливо приїхати та подати документи простоячі живу чергу?Поділіться будь ласка досвідом бо паспорти закінчуються в 2025, гадаємо куди їхати робити.
-
Ні, неможливо. Без запису лише продовження, чоловікам лише з Резерв+ і статусом на обліку, "свіжим" qr-кодом. Слоти з'являються через вівторок, треба стежити і ловити. Тут уся гілка про це. Скористайтеся, будь ласка, пошуком. Зайдіть на офіційний сайт Вашого консульства, на сторінку Фейсбук. Там буде інформація і посилання на сайт, де записуватися.
-
Можете, будь ласка, надіслати скріншот з аплікації?
-
По перше-Я відповідала людині яка подавалася в березні,а не всім іншим.По друге-Я не є аплікантом по всіх заявах.Ви хоч розумієте про що ви говорите?Кожен аплікант якщо бажає то телефонує і дізнається про тимчасові чи щодо аплікацій. І по третє-Це вам до кінця розібратися треба чи я відповідала вам по вашій заявці. Якщо ні то і не займайте мене. У вас як виявилось є над чим хвилюватися .Так розмову ми не починали тому не варто мене виправляти і за мене казати що кому я маю говорити!
-
Спочатку треба зловити слот у відповідному консульстві на відповідні консульські дії, підготувати документи, приїхати у вказаний у слоті час, подати документи й чекати. Для чоловіків є додаткові вимоги щодо військових документів. За 2 місяці до закінчення можете продовжити паспорти без запису. Але додаткові документи для чоловіка вимагають.
-
Також подались 2 листопада, біометрія в 20х числах листопада і після того тиша.
-
делаете небиометрический аннулированным в консульстве. можете даже себе его оставить, не обязательно им отдавать. сохраняете текущий биометр до 25 года и оформляете новый биометрический. итого: будет на руках 3 паспорта- 2 действующих, 1 аннулированный
-
Дякую, що додали мене до своєї групи! Не забудьте зробити мене Адміністратором (Як це зробити), інакше я не зможу відповідати на команди. Запустіть мене в приватному чаті, щоб я міг надсилати вам повідомлення про помилки, не засмічуючи цю групу