PR CUAET
-
Дякую! А де можна знайти номер телефону?
-
До речі недавно кліжнт була свідком того як хлопець прийшов в консульство бо в нього вкрали чи загубився закордонний. Внутрішнього в нього також не було. Оскільки немає ні того ні нішого йому сказали що нічи не можуть домопгти, і єдиний варіант йому їхати в Україну робити внутрішній, після чого його не випустять з країни. А він тут на навчанні ще з 2020го, і якраз на ПР мав подаватися, а паспорт пропав. Навіть не знаю що в його ситуації можна зробити було б. Я б напевно пробував подаватися без паспорта з посиланням на S25 IRPA щоб зробили поблажку у цьому і прийняли без паспорта заявку.
-
писали. ай ді ,це те ж що і внутрішній, тепер айді видають ось і все.
-
одружувалися ми в Україні більше 20 років тому. За кордоном одружуються в закордонних установах і їм не потрібен внутрішній паспорт. Цікаво звідки ви таку інформацію черпаєте? Придумуєте чи з реальних випадків. Якщо людина законно проживає в іншій державі, їй не можуть відказати в отриманні паспорта
-
Ну я про те що я його в консульстві нікому не показував З того як я розумію процедуру внутрішній паспорт потрібен якщо треба робити закордонний а попереднього закордонного немає, наприклад загубився. Бо коли Українець за кордоном його основний документ саме закордонний паспорт, а не внутрішній.
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, таке питання, я подала документи на федеральний етап, в моєї дитини закінчується Visitor Record, я подовжила її паспорт і подалася на подовження статусу. Якщо я не отримаю новий Visitor Record на момент розгляду моїх документів, чи отримаю я відмову в PR?
-
окрім чоловіка багато знайомих отримали закордонний з простроченим паспортом за кордонном. Деякі з них в Канаді. У вас є знайомі,які не отримали?
-
Чи можна взагалі до них прийти і віддати в руки ?
-
У когось була проблема з money order у консульстві в Торонто? Я відправила два чеки, на мене і чоловіка, моя довідка прийшла, а чоловікові написали що проплати не було, хоча у мене є чек з пошти, я перевірила на рахунку, гроші назад не прийшли
-
Доброго дня! Чекаю на картку після отримання eCOPR вже 4+ місяці. Відправляв Solemn Declaration, писав у кризову форму - no answer. Чи є в мене якісь опції, окрім того як чекати ще два місяці і подааватися на нову картку?
-
Ясно, дякую