PR CUAET
-
В 14 р. роблять на 4 роки, у 18 треба наново робити. Id у нас до 18,але закордонний паспорт у нас до майже 20р.,то можна буде продовжити пізніше, якщо для pr i для нового закордонного це не важливо, як каже п. Остап.
-
брехня, чоловік отримував,правда він на пмж виписався
-
Доброго дня. Як вказувати trip history якщо моя native country - Україна. Потім я жила багато років в іншій країні і їздила в Україну на декілька днів. А потім переїхала в Канаду … де стартова точка виходить ? І треба вказувати місто перетину кордону чи де знаходилась ? Дуже дякую 🙏
-
Але хтось писав, що потім після 18 років без ID паспорта вже в консульстві не отримати нові закордонні паспорта . Тобто будете «замкнені» в Канаді. А з простроченим закордонним паспортом - потім не отримаєте нові воркперміти та візи. Таке собі замкнене коло … Я теж думала про це , бо в мене сину 14 років у січні. Так що поїдемо робити внутрішній паспорт - його можно робити з 14 років . До речі - у Європі якись консульства робили і внутрішні паспорти
-
класні теми
-
На говорінні, 1 частина- розповісти про себе, 2 - про рекламу, яка перейшла у розмову про подарунки та шопінг.
-
Здавала 11 жовтня. Тема листа - поїздка закордон, де живе друг твого дядька. Написати йому листа, коли ти плануєш поїздку, коротко про себе, що б ти хотіла робити та побачити там. Тема есе - деякі освітні центри ставлять математику та науку важливішими для вивчення, ніж арт та літературу. Переваги та недоліки, також причини цього.
-
Подалися 15 жовтня, сьогодні нарахували повернення.
-
тому що минулого року збиралася житло брати, і мене сподобалось,що він мені всі мінуси житла розказував,щоб я мала повне уявлення. Видно було,що це людина своєї справи.
-
Хм, на форумах теж дебати з приводу цього. Всі кажуть по різному. Мені особисто незрозуміло нащо їм може бути потрібна фото зі студії з датою на етапі ITA якщо розгляд в середньому 6 місяців за які вже спливе час валідності фото і його доведеться знов переробляти на етапі PPR при подачі на пластик. Я зробив фото просто з телефона як було написано в help до upload field. Сподіваюсь через це аплікацію не відмінять