PR CUAET
-
Доброго дня,чи це правда що IRCC загубила тисячі заявок на возз'єднання сімей ?
-
Які є варіанти повпливати на справу, якщо вона зависла на етапі отримання ФД? Імейл? Дзвінки?
-
Підкажіть будь ласка який розмір фото потрібен для work permit? І чи підійде фото зроблене на телефон в pdf форматі? Буду вдячна за відповідь 🙏
-
Спробуйте опівночі, за київським часом
-
Latest update: Final decision - January 14, 2025:Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made За два тижні вже в процесі) щось вони дуже швидко
-
Торонто, Отавва так Само..тепер зовсім не розумію як ти слоти хопати якщо воно показує уйню одразу .. вибачте наболіло
-
Дуже вам дякую
-
Ну я в сентябре подалась но с тех пор никаких обновлений ничего
-
Підкажіть будь ласка, чи підходить фото зроблене на телефон для продовження ворк перміту? І який розмір? Буду вдячна за відповідь
-
саме зараз 00 годин по Київу .... В Торонто це мрак
-
Капец, зайшла в 1 секунді немає
-
з телефона й мене також пише.. якесь божевілля 😭
-
можете. заповнюєте анкету і додаєте новий паспорт. посилання можете знайти вище по чату
-
Піймала
-
Если это поможет, то доступ к компьютеру можно получить в библиотеке, бесплатно после регистрации
-
Хтось зайшов в є консул..в мене висить
-
В ДП документ не запитують Резерв+? Достатньо qr коду з Дії?
-
ФД не дають по черзі...
-
Я подалася без бізнес ліцензії, так як на сайті написано що її не обовʼязково мати.
-
зхтось знає, куди отправити тут помилку.. 2 дні сайт зовсім весів а зараз. інша але ж також фігня
12 Jan 2024, 17:45
Post 385981 of 401503
4 minutes ago